Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- comoaligato1
- Nowicjusz
Nie daj się oszukać, sprawdź VIN!
Dzięki sator75 za miłe słowa, tak więc teraz wiedzą inni ze info mogą uzyskać jesli chcą.moje gg 5334754.pozdrawiam
Szkoda sator ze to była twoja wizyta bo inaczej to bym cie skasował ehehhe
pozdro
Szkoda sator ze to była twoja wizyta bo inaczej to bym cie skasował ehehhe
pozdro
W sobote wybieram sie zakupić samochód.
Bardzo bym prosił o sprawdzenie VIN
WVWZZZ1KZ7W031770
Co kolwiek jeśli wiadomo o tym samochodzie.
Dziekuje bardzo !!
Bardzo bym prosił o sprawdzenie VIN
WVWZZZ1KZ7W031770
Co kolwiek jeśli wiadomo o tym samochodzie.
Dziekuje bardzo !!
- comoaligato1
- Nowicjusz
a4tech - sprawdziłem ci autko w aso -- nie ma żadnej historii -- widocznie autko nie było nigdy serwisowane,tym bardziej to jest dziwne jesli samochód pochodzi z niemiec(nawet okres gwarancyjny ktoś olał) .Samochód nie ma zadnego wpisu w ASO.
I co sadzic o takim samochodzie ? Jechac z nim do ASO aby go sprawdzili ? Pomocy
- comoaligato1
- Nowicjusz
W większosci ASO VW nie robią przeglądów przed sprzedażnych ,ponieważ zabezpieczają się w ten sposób przed pózniejszymi roszczeniami w stosunku do nich, bo sprawdza autko,a pozniej cos wyjdzie nie tak i ty ich podasz do sądu ze miał obyć ok wszystko, tak więc vw wiem ze tego nie robi (bynajmniej z mojej wiedzy).Wiem taze ze Seat takie cos robił,jest przeglad przedsprzedażny ,płąciłem rok temu 150 zł ,ale oni nie mają bazy danych podłaczonej do vw.tak więc sprawdza ci lakier ,zawieszenie,hamulce ,błedy w smaochodzie itp.
Musisz sam postanowić.pozdro
Musisz sam postanowić.pozdro
w takim razie bardzo prosze o rozkodowanie VINU - wyposazenie itp - aby chociaz rok produkcji sie zgadzal i kolor, radio itd
WVWZZZ1KZ7W031770
DZiekuje
WVWZZZ1KZ7W031770
DZiekuje
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN!
panowie powiedzcie mi w takim razie jak to jest do konca z tym nr VIN, bo sprawa jest nastepujaca,
u sprzedawcy widze ksiazke serwisowa i wpisami ASO, ostatni wpis z 2007 roku,
po sprawdzeniu w systemie nr VIN system odpowiada ze ten samochód nie posiada zadnej historii,
czy handlarz powstawial wiec sam wszystkie pieczatki i sfalszowal ksiazke, czy cos nie tak jest z systemem ktory weryfikuje numery VIN?
dodam jeszcze ze auto pochodzi z niemiec, nie bylo jeszcze rejestrowane w polsce
u sprzedawcy widze ksiazke serwisowa i wpisami ASO, ostatni wpis z 2007 roku,
po sprawdzeniu w systemie nr VIN system odpowiada ze ten samochód nie posiada zadnej historii,
czy handlarz powstawial wiec sam wszystkie pieczatki i sfalszowal ksiazke, czy cos nie tak jest z systemem ktory weryfikuje numery VIN?
dodam jeszcze ze auto pochodzi z niemiec, nie bylo jeszcze rejestrowane w polsce
- comoaligato1
- Nowicjusz
Erbi ja ci powiem, samochód pochodzi z ITALY -- WŁOCH- a oni nieraz nie porawdzą historii ,lub nie wpisują do bazy danych autek - -srawdzalismy dzis dwa razy to twoje auto.Przykro nam--kasa oddana na twoje konto.
A4tech -- historie masz wysłaną--autko nawet godne polecenia--szczegóły masz na meilu. pozdro
borek -- info o samochodzie wysłane na pw.-- super autko
A4tech -- historie masz wysłaną--autko nawet godne polecenia--szczegóły masz na meilu. pozdro
borek -- info o samochodzie wysłane na pw.-- super autko
comoaligato1 pisze:borek -- info o samochodzie wysłane na pw.-- super autko
Tak okazało sie ze zakup passata bylo dobra decyzja. A przebieg w tym roczniku 2002r. prawie ze niewiarygodny bo 140 tys ale jednak prawdziwy Dzieki kolego comoaligato1 i polecam tym ktorzy sa przed zakupem auta. Pozdrawiam
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN!
mozliwe ze tak bylo, szukam dalej bo autko dzis zniknelo z oferty.comoaligato1 pisze:Erbi ja ci powiem, samochód pochodzi z ITALY -- WŁOCH- a oni nieraz nie porawdzą historii ,lub nie wpisują do bazy danych autek - -srawdzalismy dzis dwa razy to twoje auto.Przykro nam--kasa oddana na twoje konto.
Zwrot pieniedzy dotarl na konto. Dziekuje za sprawdzenie.
- comoaligato1
- Nowicjusz
- Greeqo
- Mały gagatek
- Auto: bmw
- Kontakt:
Uwaga Panowie i Panie,
szukam wszędzie pomocy na temat historii VIN mojego auta, pokusiłem się spróbować sprawdzić usługi Pana commoaligato1 i nie chce tutaj robić reklamy czy coś w tym stylu, ale sprawdził mi i golfa z 1998 i auto mojego sąsiada borę z 2000r, i powiem tak mój golf miał ks. serwisową (do tej pory wydawało mi się że pisaną na kolanie przez poprzedniego właściciela) ale okazało się że się pokryły wpisy tam z historią którą otrzymałem od w/w użytkownika, historia obszerna, dosyć dużo mi powiedziała na temat mojego samochodu, a takżę sąsiada, więc szczerze mogę polecić...
szukam wszędzie pomocy na temat historii VIN mojego auta, pokusiłem się spróbować sprawdzić usługi Pana commoaligato1 i nie chce tutaj robić reklamy czy coś w tym stylu, ale sprawdził mi i golfa z 1998 i auto mojego sąsiada borę z 2000r, i powiem tak mój golf miał ks. serwisową (do tej pory wydawało mi się że pisaną na kolanie przez poprzedniego właściciela) ale okazało się że się pokryły wpisy tam z historią którą otrzymałem od w/w użytkownika, historia obszerna, dosyć dużo mi powiedziała na temat mojego samochodu, a takżę sąsiada, więc szczerze mogę polecić...
[URL=https://matchnow.info]Beautiful Girls in your town[/URL]
-
- Użytkownik
- Auto: Seat Leon 1P
- Silnik: BKD
Witam,
Prosze o rozkodowanie nr vin WVWZZZ1JZ3W082868
Dziekuje i pozdrawiam
Prosze o rozkodowanie nr vin WVWZZZ1JZ3W082868
Dziekuje i pozdrawiam
Witam,
Proszę o sprawdzenie historii auta nr vin WVWZZZ3BZ3E176472.
Dzieki i pozdrawiam
Proszę o sprawdzenie historii auta nr vin WVWZZZ3BZ3E176472.
Dzieki i pozdrawiam