VW Bora, 1,6 automat, 11500 zł 2001 Warszawa
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam
Koleżanka szuka, musi być sedan i koniecznie w automacie - na śląsku nie ma w czym wybierać, znaleźliśmy taki w Warszawie
http://otomoto.pl/volkswagen-bora-salon ... 95850.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zna ktoś to auto? czy po zdjęciach można coś powiedzieć? Mnie wydaje się ok (fakt że korbki i kolor podstawowe ale nie o to chodzi)
z racji że jest z polskiego salonu to czy ktoś mógłby odpłatnie sprawdzić historię?
Koleżanka szuka, musi być sedan i koniecznie w automacie - na śląsku nie ma w czym wybierać, znaleźliśmy taki w Warszawie
http://otomoto.pl/volkswagen-bora-salon ... 95850.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zna ktoś to auto? czy po zdjęciach można coś powiedzieć? Mnie wydaje się ok (fakt że korbki i kolor podstawowe ale nie o to chodzi)
z racji że jest z polskiego salonu to czy ktoś mógłby odpłatnie sprawdzić historię?
-
- VW Baron
- Kontakt:
VW Bora, Warszawa ,1,6 automat, 11500
z zewnątrz ok, ale niepokoi trochę ta obszyta kierownica,szela81 pisze:czy po zdjęciach można coś powiedzieć?
poza tym 1.6 w automacie bardzo powoli się rozpędza. Palić też będzie sporo ...
VW Bora, Warszawa ,1,6 automat, 11500
Ja mogę obejrzeć, ogarniam temat Bory w automacie bo niedawno szukałem dla brata. Mam miernik, kabel, jak coś to pisz na PW.
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
PW poszło
Czy ta kierownica serio obszyta? Właśnie widziałem że golasy mają plastiki ale wygląda to dość dobrze, myślałęm że dopłata...
żeby takie coś obszywać jak to 200 zł kosztuje...
Spalanie i rozpędzanie nie jest problemem, jeśli jest sprawne i mieści się w założeniach fabrycznych to takie ma być, byle nie była mina bo se dziewczyna nie poradzi z tym.
VIN sprawdziłem, historia jest do 120 000 gaz od 3 lat więc można wierzyć że tylko 100 zdjeli
Czy ta kierownica serio obszyta? Właśnie widziałem że golasy mają plastiki ale wygląda to dość dobrze, myślałęm że dopłata...
żeby takie coś obszywać jak to 200 zł kosztuje...
Spalanie i rozpędzanie nie jest problemem, jeśli jest sprawne i mieści się w założeniach fabrycznych to takie ma być, byle nie była mina bo se dziewczyna nie poradzi z tym.
VIN sprawdziłem, historia jest do 120 000 gaz od 3 lat więc można wierzyć że tylko 100 zdjeli
Troche biedna wersa bo korby z przodu , brak derkrów typu alu/carbon/czy drewno..Zderzak z błotnikiem od strony kierowcy nie gra jak należy.Troche dziwi mnie tez fakt bo gril w kolorze a listwy juz nie zazwyczaj jest wszystko w kolorze czyli klamki gril i listwy. Kierownica poliftowa z ostatnich roczników 04/05 w tych rocznikach wystepowała inna kiera 3 ramienna . Poza tym ok cena przystępna .
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
duzo za drogo jak na beznyniaka z gazem ,do tego ten silnik do mało awaryjnych nie należy
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
Re: VW Bora, 1,6 automat, 11500 zł 2001 Warszawa
Widziałem dokładnie taki srodek (tapicerka plus kiera i korbki) w innej borze, jedynie bez skory na kierownicy... Jutro ją obejrzy kolega z miernikiem, zobaczymy, co do dynamiki czy biedności wersji - tak jest ok, ma być sprawne i jeździć z pktu a do b wielokrotnie, poza tym elektrykę czy dekory można dołożyć, ważne że klima fabryczna bo tego wolę nie rzeźbić. Auto jest z polskiego salonu, 13 lat temu się jeszcze kupowało biedę byle mieć borę.Rumak pisze:Kierownica poliftowa z ostatnich roczników 04/05 w tych rocznikach wystepowała inna kiera 3 ramienna . Poza tym ok cena przystępna .
A koledze który twierdzi że za drogo - masz tańszą - chętnie kupię
-
- VW Baron
- Kontakt:
chyba jednak nie kupisz taniej, bo to dobra cena jak na 2001 rocznik, może 99 borę by taniej wyrwał za jakieś 8 tys ale nie 2001 bezwypadkową i z zadbanym wnętrzem.szela81 pisze:A koledze który twierdzi że za drogo - masz tańszą - chętnie kupię
Wielkie piwo dla WichuTM - kompleksowo sprawdził auto i jest ok, walczę z ceną i chyba kupimy, bo nic lepszego nie ma na horyzoncie a czekać w nieskończoność nie można.
A kierownica obszyta oddaję rację
A kierownica obszyta oddaję rację
-
- VW Baron
- Kontakt:
no tak bo one chyba w fabrycznym obszyciu nie występowały te trójramienne specjalnie dla boryszela81 pisze:A kierownica obszyta oddaję rację
udanej transakcji zakupu