Hej
Co myślicie?
Wydaje się zadbany tylko hak zniechęca, ale może często nie ciągnął
Na pasie przednim nie powinno być naklejek?
http://allegro.pl/volkswagen-golf-iv-4- ... 98537.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf IV GTI TDi 110km 7800 Babiak
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- VW Baron
- Kontakt:
powinny ale nie ma, może był dzwon może się odkleiły po tylu latachJakobe pisze:Na pasie przednim nie powinno być naklejek?
ogólnie auto wygląda nieźle jak na cenę i wiek, można by je obejrzeć tym bardziej, że to GTI TDI więc jakoś tam rarytas a nie basis
Auto bardzo ładne wizualnie, ale mam wątpliwości...spójrz na ilość wyświetleń...poza tym przeglądałem ogłoszenia to z rocznika 2000 5 drzwi chodzą po ok 10 tys, jak ktoś sprowadził z Niemiec gdzie kosztują sporo te auta, a teraz nagle sprzedaje mega tanio to chyba nie bez powodu..
Może sprzęgło ślizgać się zaczyna, może wybite zawieszenie itd..a może zmęczony ale tego się nie pozna po zdjęciach, tym bardziej że w środku wszystko przedstawione "tak bezpiecznie"..
Sportowe Fotele Recaro + wykończenia - dekory drewno-podobne, 3-ramienna kierownica, podgrzewane lusterka, to nie są rzeczy takie typowe dla TDI z lat 90..
Wg mnie jak masz blisko podjedź a jak nie no zastanów się bo jak dla mnie zwykłe 1,8 125 KM za tyle może chodzić a nie TDI w wersji GTI..
Może sprzęgło ślizgać się zaczyna, może wybite zawieszenie itd..a może zmęczony ale tego się nie pozna po zdjęciach, tym bardziej że w środku wszystko przedstawione "tak bezpiecznie"..
Sportowe Fotele Recaro + wykończenia - dekory drewno-podobne, 3-ramienna kierownica, podgrzewane lusterka, to nie są rzeczy takie typowe dla TDI z lat 90..
Wg mnie jak masz blisko podjedź a jak nie no zastanów się bo jak dla mnie zwykłe 1,8 125 KM za tyle może chodzić a nie TDI w wersji GTI..