Mk IV 2.0 kombi 2001 Kielce 10900 zł
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
http://allegro.pl/golf-iv-2-0-115-km-fu ... 59439.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zainteresował mnie ten egzemplarz. Coś można ze zdjęć wywnioskować? Ewentualnie może ktoś coś o nim wie?
Zainteresował mnie ten egzemplarz. Coś można ze zdjęć wywnioskować? Ewentualnie może ktoś coś o nim wie?
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Wygląda fajnie - no i ciekawa wersja z dobrym silnikiem. Umyta, wypicowana do bólu - ale tak wyglądają auta od handlarzy. Miernik w rękę, komputer pod pachę i oglądać
Dzięki kolego.
Ktoś może jeszcze spojrzy chłodnym okiem i coś napisze.
Może mieszka niedaleko i obejrzy?
Ktoś może jeszcze spojrzy chłodnym okiem i coś napisze.
Może mieszka niedaleko i obejrzy?
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
- herbu
- Kontakt:
To nie spray tylko środek do konserwacji - w sumie nie wiadomo po co - całkiem możliwe, że tak jak napisałeś - żeby zamaskować odkręcanie.RobsonVW pisze:ktoś pryskał tym zółtym sprayem
-
- VW Baron
- Kontakt:
odkręcane bo był pewnie dzwon z przodu, znaczek VW źle pasuje do maski jest mocno za głęboko. Nowy zbiorniczek sprysków szyb i nowe naklejki na pasie przednim nieco krzywo naklejoneRobsonVW pisze: ktoś pryskał tym zółtym sprayem po śrobkach błotnika po to by zamaskować żę były odkręcane
z drugiej strony fajny golf sport edition z dobrym silnikiem pod lpg i wyposażeniem za rozsądny cash
Własnie tak z kumplem oglądamy i się zastanawiamy po co to zrobił.
Może po to żeby pokazać jakie to zadbane auto.
Może po to żeby pokazać jakie to zadbane auto.
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2015 22:42 przez glebaaa, łącznie zmieniany 2 razy.
- herbu
- Kontakt:
Tak bym obstawiał.glebaaa pisze:Może po to żeby pokazać jakie to zadbane auto.
Ty to masz chyba jakiś rentgen w oczach, bo ja tam nic nie widzę Chyba, że nie wiem, na którym zdjęciu patrzeć...art_2008_a_ pisze:znaczek VW źle pasuje do maski jest mocno za głęboko
-
- VW Baron
- Kontakt:
np. zdjęcie nr 4 to widać, tu jest prawidłowo : http://allegro.pl/vw-golf-iv-1-6-16v-sp ... 69545.html" onclick="window.open(this.href);return false;herbu pisze:Chyba, że nie wiem, na którym zdjęciu patrzeć...
i tu : http://www.vwgolf.pl/galeria/auta/golf- ... ?pid=23210" onclick="window.open(this.href);return false;
Oto własnie kasa niewielka no i pod lpg do roboty 50 km dziennie .
A kolego art_2008_a_ w porównaniu do tamtej bory z Zabrza to który ?
A kolego art_2008_a_ w porównaniu do tamtej bory z Zabrza to który ?
- herbu
- Kontakt:
ja bym jechał oglądać srebną, chociaż wiadomo że niemiec sprzedał bo miał jakąś stłuczkę a nie dlatego że zajechał.glebaaa pisze:w porównaniu do tamtej bory z Zabrza to który
a dokładniej konserwacja w sprayuherbu pisze:To nie spray tylko środek do konserwacji
Bardzo przyzwoity. Wygląda uczciwie pomimo że od handlarza.
I według mnie jeśli były jakieś przygody z przodu, to fachowość tej naprawy można sprawdzić po spryskiwaczach reflektorów. Jeśli naprawa była zrobiona na sztukę i byle do żyda, to spryski nie będą działać. Bo mało kto się nimi przejmuje, a jak przychodzi do naprawy, to okazuję się to całkiem sporym kosztem i handlarz odpuszcza ten temat. Jeśli był naprawiany sumiennie (być może jeszcze za granicą) to ze spryskami kłopotu nie będzie. I wtedy nawet bym się nie przejmował aż tak, tym co się działo wcześniej.
I według mnie jeśli były jakieś przygody z przodu, to fachowość tej naprawy można sprawdzić po spryskiwaczach reflektorów. Jeśli naprawa była zrobiona na sztukę i byle do żyda, to spryski nie będą działać. Bo mało kto się nimi przejmuje, a jak przychodzi do naprawy, to okazuję się to całkiem sporym kosztem i handlarz odpuszcza ten temat. Jeśli był naprawiany sumiennie (być może jeszcze za granicą) to ze spryskami kłopotu nie będzie. I wtedy nawet bym się nie przejmował aż tak, tym co się działo wcześniej.