Klopoty z paliwem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Boleczko21
- Mały gagatek
Klopoty z paliwem
witam. mam taki problem z moim golfem 2.0 GTI ze nie chodzi mi wogole na paliwie wymienilem wszystkie filtry pompka paliwowa chodzi bo ja slychac a nie ma paliwa wogole w werzach przy silniku nie wiem co moze bym. Blagam o pomoc bo nie chce na marne wydawac pieniedzy na pompke paliwowabo myslalem juz ja zmienic.
Klopoty z paliwem
sprawdz czy wychodzi paliwo z filtra tuż za nim,bo to ze pompke słychac to nic nie znaczy
- Boleczko21
- Mały gagatek
Klopoty z paliwem
sprawdzałem z tgego filtra co jest pod autem wychodzi paliwo a dalej nie chce isc i jaka moze byc przyczyna??
Klopoty z paliwem
przewód głowny zasilajacy moze byc zgnieciony w kanale musisz go dokładnie sprawdzic na całej jego długosci
- Boleczko21
- Mały gagatek
Klopoty z paliwem
wlasnie tez tak myslalem ale znow jak odkrecilem przewod od tego filtra i od filtra przy silniku to wiolem i chcialem przedmuchac i wydawalo sie ze jest ok bo powietrze szybko przelatywalo
Klopoty z paliwem
a moze pompke za słaba zakupiłeś ale i tak powinna jakies cisnienie dawac filtr masz w prawidłowym kierunku zamontowany ?
- Boleczko21
- Mały gagatek
Klopoty z paliwem
tak tak w prawidłowym kierunku mam filtr. pompki jeszcze nie kupowałem bo chcialem sie poradzic co moze byc bo mi sie wydaje ze pompka chodzi bo paliwo leciz filtra i slychacpompke jak chodzi no chyba ze juz cos sie z nia staloislabo bije paliwonie wiem juz co mam robic czy kupic ta pompke juz nie mam pomysłow . filtry kupilem nowe.
- Boleczko21
- Mały gagatek
Klopoty z paliwem
wogole nie ma paliwa w przewodach przy filtrze kolosilnika. Moze zmienie przewod paliwowy odfiltra
- Boleczko21
- Mały gagatek
- Boleczko21
- Mały gagatek
- Boleczko21
- Mały gagatek
Klopoty z paliwem
a ta pompka to taka ma byc?? http://moto.allegro.pl/pompa-paliwa-vw- ... ml#gallery" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paweł Marek
- V.I.P.
Klopoty z paliwem
wystarczy sam wkład http://moto.allegro.pl/pompa-paliwa-vw- ... 94543.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.