WYMIANA DESKI MK2->MK3 (wersja rozwojowa).
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Wystarczy przymocować deskę po bokach (2 mocowania - wiercisz jakimś wkrętakiem i po sprawie...).
Do podszybia w sumie nie trzeba jeśli będziesz miał miękką deskę.
Koledzy tak mają i zadowoleni - po prostu deska jest szersza, więc się trzyma na boczkach po części
Aha - pamiętaj, że bez elektrycznych szyb i lusterek nie podchodź do tematu
Do podszybia w sumie nie trzeba jeśli będziesz miał miękką deskę.
Koledzy tak mają i zadowoleni - po prostu deska jest szersza, więc się trzyma na boczkach po części
Aha - pamiętaj, że bez elektrycznych szyb i lusterek nie podchodź do tematu
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
witam.... deche juz mam i teraz zbieram wszystko i przygotowuje sie do swapa dechy...
co z przespawaniem kolumny kierowniczej....
tak jak to tu jest: na załaczonym obrazku
trzeba rozciac mocowanie i dospawac centymetrowy dystansik i przesunać cąłosc do tyłu....
robił to ktoś juz?? jak potem wychodzi...kierownica jest podniesiona do góry czy opuszczona?? a moze zostaje mniej wiecej na tej samej wysokosci... bo ja nad tym tak sobie myslałem i wyszło mi ze kierownica została w tym samym miejscu.. ale nie wiem moze sie myle...
[/img]
co z przespawaniem kolumny kierowniczej....
tak jak to tu jest: na załaczonym obrazku
trzeba rozciac mocowanie i dospawac centymetrowy dystansik i przesunać cąłosc do tyłu....
robił to ktoś juz?? jak potem wychodzi...kierownica jest podniesiona do góry czy opuszczona?? a moze zostaje mniej wiecej na tej samej wysokosci... bo ja nad tym tak sobie myslałem i wyszło mi ze kierownica została w tym samym miejscu.. ale nie wiem moze sie myle...
[/img]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Inviolable
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Inviolable
- Nowicjusz
- Kontakt:
to w końcu ejst ten impulsator w nowszych golfach mk2 czy nie1 6 D pisze:Na tej niemieckiej stronie zauważyłem, że to ma być deska z miękką powierzcznią. Jeszcze trzeba wziąć z deską okablowanie od licznika, świateł i wszystkiego (te kable idące od skrzynki przekaźników do urządzeń). Te dużo tabelek to opisy przyłączeń kabli przy starej centralce. Na ETCE sprawdzałem i wpisałem numer czujnika prędkości. Taki impulsator o tym numerze stosowano w Golfach od 86 do 98 roku. W mk2 tak jak pisałeś w DIGIFIZ'ach i mk3 normalnie.