[All VW] Przekaźniki świateł
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Spojrz na 9 strone tematu, napisalem tam ile mialem przed zalozeniem i ile po zalozeniu przekaznikow (na mijania i drogowych).baku250 pisze:Sorry ze odgrzewam, na aku mam 14,4 na zapalonych światłach a na zarowce 12,6 warto się bawić?? (lampy h1+h1)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... &start=240
Sie nie zastanawiaj nawet czy warto, bo zdecydowanie TAK!
- grzegorz8319
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zastanawiałem się długo czy warto ale w końcu zapadła klamka. Nie żałuje tej decyzji mając największe badziewia poprawa jest zdecydowanie 100% polecam każdemu ja jestem bardzo zadowolony. Teraz czekam na kasę i kupuje lepsze żarówki i napisze co i jak.
Golf Mk2 1.3 NZ na dobry początek - do sprzedania.
Golf Mk4 1.6 BCB Q-line kolejny nabytek
Passat B6 2.0 TDI BMP Comfortline
Poszukuje Golfa Mk1 w stanie dobrym!
Tak czytam i czytam i mam wrażenie, że na jakimś węgierskim forum jestem Ni słowa nie rozumiem z tych dyskusji, głównie dlatego, że noga z elektryki jestem... Widzę jednak, że gra jest warta świeczki, niemniej jednak ja sie tego nie podejmę, bo i tak nie ogarnę sprawy. I pytanie:
Czy nie chciałby ktoś wykonać takiej instalacji z przekaźnikami świateł? Chodzi o tą, którą się podpina bez ingerencji w fabryczną instalację. Naprawdę chętnie bym coś takiego kupił...
Czy nie chciałby ktoś wykonać takiej instalacji z przekaźnikami świateł? Chodzi o tą, którą się podpina bez ingerencji w fabryczną instalację. Naprawdę chętnie bym coś takiego kupił...
- grzegorz8319
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja zrobiłem na 4 bezpiecznikach i 4 przekaźnikach zrobiłem dla własnego bezpieczeństwa ale wiem że i opcja 2 przekaźników działa z powodzeniem!
- grzegorz8319
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zastosowanie 4 przekaźników to spory komfort w razie uszkodzenia jednego z nich dlatego będę polecał 4 przekaźniki plus wpięcie się w oryginalne wtyczki a nie rozcinanie instalacji bo zawsze jest jakiś margines bezpieczeństwa.
- pinstonvw
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Super dzięki wielkie za wyjaśnienie sytuacji. Zbieram pomału sprzęt i biorę się do roboty. Rozumiem też, że schemat z pierwszej strony forum jest jak najbardziej prawidłowy (4 przekaźniki).
[ Dodano: 27 Mar 2010 23:27 ]
No i zamontowane! Czuje się jakby moje autko odżyło teraz to wszystko widzę w ciemnościach. Polecam i robię ukłony w stronę tych którzy to opatentowali.
[ Dodano: 27 Mar 2010 23:27 ]
No i zamontowane! Czuje się jakby moje autko odżyło teraz to wszystko widzę w ciemnościach. Polecam i robię ukłony w stronę tych którzy to opatentowali.
...