Centralny z Kluczyka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- domi18sko
- Nowicjusz
Centralny z Kluczyka
Witam jestem Tu nowy i od nie dawna posiadam Golfa , mam problem bo do dzis mi chodzil centralny zamek z kluczyka. Ale przy sprawdzaniu kabli od glosnikow w słupku przy Lewym kole znajduje sie Kostka i rozpiołem ja .Czy przez To rozpiecie straciłem centralny??
- Paweł Marek
- V.I.P.
Centralny z Kluczyka
jeśli nie podpiałeś z powrotem to napewno, a jeśli podpiąłeś to pewnie pozaginałeś styki skręcając ten wtyk ponownie nieumiejętnie - są oznaczenia jak ustawić przed skręceniem
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- domi18sko
- Nowicjusz
Centralny z Kluczyka
tzn.tak nie wkrecilem go do konca bo cos sie zblokowalo . jutro z rana musze od nowa bo Juz ciemno bylo. ale dziekuje za rade
- Paweł Marek
- V.I.P.
Centralny z Kluczyka
Jesli połamałeś bolce styków to masz biede, ale identyczne jak oryginalne stalowe złączki są dostępne w lepszych sklepach.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- domi18sko
- Nowicjusz
Centralny z Kluczyka
witam
nie polamalem bolcow stylu tylko zlamaly mi sie te zaczepy od plastiuku od tej nakredki . Ale jusz wszystko mi chodzi zalatwilem sobie oryginalna i Smiga .. Dziękuje za Pomoc .
nie polamalem bolcow stylu tylko zlamaly mi sie te zaczepy od plastiuku od tej nakredki . Ale jusz wszystko mi chodzi zalatwilem sobie oryginalna i Smiga .. Dziękuje za Pomoc .