Zegary w golfie III

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Djpawssio
Mały gagatek
Mały gagatek

Zegary w golfie III

Post autor: Djpawssio » wt wrz 14, 2010 19:05

Witam chciałbym zmienić podświetlanie zegarów w golfie III otóż nie chcę tak jak jest standardowo że dioda rzuca światło na zegary chciałbym tak zrobić żeby diody oświetlały z tyłu licznik tak jak np w golfie IV, nie chciałbym zmieniać zegarów całych z mk4 do mk3 widziałem jest taki temat w poradach myślałem żeby ciąg żarówek podłączyć do tej jednej co rzuca światło na liczniki i wstawić to za tarcze zegarów oczywiście tarczę będę też zmieniał. Co wy o tym sądzicie może jakieś inne pomysły, sugestie... Tylko chciałbym dodać żeby to nie raziło w oczy to chciałbym to podłączyć do regulatora podświetlania.

Awatar użytkownika
Zico63b
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Zegary w golfie III

Post autor: Zico63b » wt wrz 14, 2010 21:30

Kolego! Musi Kolega szukać pod "zmiana podświetlenia", na forum lub w Google, bo po remoncie na forum nic nie idzie znaleźć, rozumiem Kolegę!
Życzę wytrwałości ale efekty będą!

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Zegary w golfie III

Post autor: Paweł Marek » wt wrz 14, 2010 21:33

http://www.google.pl/custom?hl=pl&inlan ... .vwgolf.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

wystarczy wpisując hasła do wyszukiwarki na samym dole strony nie wpisywać znaków ogonkowych typy ś, ć i wszystko działa

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Djpawssio
Mały gagatek
Mały gagatek

Zegary w golfie III

Post autor: Djpawssio » śr wrz 15, 2010 09:45

dzięki koledzy w opisach jest napisane jak rozebrać to akurat wiedziałem sam będę kombinować z oświetleniem jak coś pokaże co i jak zrobiłem

PaulAdmin

Zegary w golfie III

Post autor: PaulAdmin » śr wrz 15, 2010 09:59

Djpawssio, ale tarcze zegarów musza byc przystosowane do podświetlenia od tyłu. W takich przypadkach cyfry są półprzezroczyste a u nas w mk3 raczej nie bo nie było takiej potrzeby.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”