wyłącznik awaryjnych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wyłącznik awaryjnych
Wiecie Panowie jak jest źle pomyślany wyłącznik awaryjnych , zwłaszcza jak chcemy komuś podziękować w czasie jazdy , a tym bardziej jak skręcamy , wkładanie ręki za kierownice jest co najmniej problematyczne , więc zrobiłem sobie dodatkowy w konsolę z wyłącznika ogrzewania szyby , ale potem potrzebowałem tego miejsca na coś innego , a że wszystko miałem już zajęte nie wiedziałem co wykombinować , ale coś mi wpadło do głowy , zrobiłem tak jak widać na fotkach . Każdy MK3 ma rozbieraną manetkę kierunkowskazów , więc wyłącznik awaryjnych kosztował mnie trochę dłubaniny i 1 zł 50 groszy na części
oczywiście można sobie zamiast literki A wpasować czerwony trójkącik , lub przycisk zrobić z czerwonego plastiku , fakt jest taki że obsługa takiego wyłącznika jest o niebo bardziej komfortowa , niż za kierownicą lub nawet na panelu
oczywiście można sobie zamiast literki A wpasować czerwony trójkącik , lub przycisk zrobić z czerwonego plastiku , fakt jest taki że obsługa takiego wyłącznika jest o niebo bardziej komfortowa , niż za kierownicą lub nawet na panelu
wyłącznik awaryjnych
musisz tak pomigac na autostradzie,to na pewno wszyscy też zaczną migac i ostre hamowanie
Sam pomysł włącznika sprytny.
Sam pomysł włącznika sprytny.
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: wyłącznik awaryjnych
Cze
A skąd wziąłeś taki włącznik? i czy bylo n razem z tym czarnym plastikiem?
Macbu
wyłącznik awaryjnych
moim zdaniem Polska jest w Europie i z tego co widzę na trasie wszyscy dziękują mi awaryjnymi, rzadko też się zdarza, że ktoś dziękuje na zmianę raz prawym raz lewym kierunkiem
Re: wyłącznik awaryjnych
wyłącznik to zwykły przycisk z typu isostat , a czarny plastik dorabiany we własnym zakresiemacbu pisze:Cze
po zatłoczonych polskich miastach już nie jeżdzisz ?bongo pisze:Awaryjnymi się już w Europie nie dziękuje