zegary digifitz do TDI da radę???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam...mam zegary digifitz i jak to podłączyć,żeby grało w moim TDI????da się w ogóle czy lepiej je odsprzedać?????
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
to lepiej odsprzedać i kupić od dwójki licznik z diesla z obrotkiem???A MFA da się zamontować do tego licznika z benzyny????Nie da się
Jaki masz tam w końcu silnik?TDI?Byku21 pisze:to lepiej odsprzedać i kupić od dwójki licznik z diesla z obrotkiem???
tak,TDI ale chciałbym jakieś zegary ori golf II,a jak nie da rady to już stracę i założę od TDI 20 jahre te które mam,lecz wolę mieć wszystko w ori
Ale jak chcesz założyć ori zegary od mkII?Obrotek w TDI jest sterowany ecu,jeśli wymieniałeś skrzynie to masz na pewno impulsator zamiast linki...
Zresztą wszystko było już opisywane na forum nie raz.
Zresztą wszystko było już opisywane na forum nie raz.
Było,wiem,tylko że ta wyszukiwarka jest tyle warta co niektórzy na tym forum...Zresztą wszystko było już opisywane na forum nie raz.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Digifitz - da rade, ale MFA nie będzie działało i będzie problem z obrotomierzem - choć tutaj myślę, że kumaty elektronik coś by poradził - np. firma SFAR -ta co sprzedaje różne lampki do aut, na pewno dali by radę.
Zwykle liczniki od mk2 też da radę, tylko trzeba altka podmienić na taki z wyjściem W i po temcie, choć obrotek może przekłamywać.
Zwykle liczniki od mk2 też da radę, tylko trzeba altka podmienić na taki z wyjściem W i po temcie, choć obrotek może przekłamywać.