Witam
Od jakiegoś czasu gofer choruje na dziwną przypadłość. Podczas jazdy od czasu do czasu słychać szybko pstrykający przekaźnik. Tym objawom nie towarzyszą żadne inne problemy czy to z pracą silnika czy z innymi sprzętami na pokładzie. Spotkał się ktoś z Was z taką przypadłością?.
Pstrykający przekaźnik podczas jazdy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony sob paź 02, 2010 02:28 przez Mavrick, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Mavrick, postaraj się wyczaić który to przekaźnik...sprawdź czy dobrze siedzi w gnieździe i może spróbuj go podmienić.
- adrian1234792
- Mały gagatek
- Kontakt:
Opisywałem tutaj ten sam problem, że szybko tyka przekaźnik podczas jazdy tyle, że towarzyszyły temu objewy takie jak samoczynne dodawanie gazu wraz z tym tykaniem sie to pojawiało. U mnie w 1.4 ABD był to przekaźnik nr 1 od podgrzewania kolektora poradzono mi aby wypiąć wtyczke czujnika temperatury po jej wypięciu przekaźnik ucichł i nie dodawał sam gazu. Może sprawdź tak samo jeżeli to ten sam przekaźnik tyka to odepnij wtyczke czujnika temp i sprawdź
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Qto, po dopychalem wszystkie bo niektore troche wylazly ale problem wystepuje dalej...sprawdze jeszcze to o czym napisal adrian1234792.