Witam,
Mam następujący problem. Podczas zamykania auta pilotem, sygnalizuje tylko prawą stroną kierunkowskazów. Co może byc porzyczyną??
Sygnalizacja alarmu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sygnalizacja alarmu
Odłączony przewód na obwodzie lewych kierunków. Tylko podczas zamykania czy podczas otwierania również? Jeśli tylko na zamykaniu to centralka padła.
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Sygnalizacja alarmu
Nie masz go odłączać, tylko zakładam że się pewnie odłączył, musisz poszukać połączenia w okolicy skrzynki bezpieczników z jej prawej strony ostatnia kostka przewód czarny z białym paskiem oraz czarny z zielonym ( nie pamiętam który lewa strona ). Warto sprawdzić miernikiem czy z centralki wychodzi impuls na kierunkowskazy leci tam masa. Tak czy siak musisz zlokalizować centralkę alarmu i przewody kierunkowskazów.
Jeszcze pytanie czy stało się to nagle czy zawsze tak było?
Jeszcze pytanie czy stało się to nagle czy zawsze tak było?
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Sygnalizacja alarmu
Stało to się jakieś czas temu nagle, ale później znowu zaczeło działać normalnie i pare dni temu całkiem lewa strona zanikła. Pozdrawiam
Sygnalizacja alarmu
To w takim razie na bank obstawiam że gdzieś nie ma połączenia. Wszytko opisałem wcześniej, odłącz sobie aku na wszelki wypadek odczep skrzynkę bezpieczników i szukaj =) Pozdrawiam