Witam,
posiadam zwykłą klimatyzację nie climatronic.
Komputer pokazuje podczas diagnostyki , że sprężarka się załącza i ciśnienie w instalacji jest. A w błędach jest informacja że jest problem z komputerem klimatyzacji a nie wiem gdzie sie znajduje.
Pozdrawiam
Gdzie się znajduje komputer klimatyzacji
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Pablo Corrado
- Forum Master
Zwykła klimatyzacja manualna (CLIMATIC) nie ma chyba żadnego sterownika/komputera.
Ma go dopiero Climatronic.
Ma go dopiero Climatronic.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
tak powiadasz? to czemu ta zwykła klima w Climaticu ma CAN? Nie ma też cięgieł jak klim a w passacie B5FLPablo Corrado pisze:Zwykła klimatyzacja manualna (CLIMATIC) nie ma chyba żadnego sterownika/komputera.
cvasny12, komputer klimatyzacji masz w panelu
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Pablo Corrado
- Forum Master
Re: Gdzie się znajduje komputer klimatyzacji
Dlatego napisałem "chyba"grg474 pisze:tak powiadasz? to czemu ta zwykła klima w Climaticu ma CAN? Nie ma też cięgieł jak klim a w passacie B5FLPablo Corrado pisze:Zwykła klimatyzacja manualna (CLIMATIC) nie ma chyba żadnego sterownika/komputera.
cvasny12, komputer klimatyzacji masz w panelu
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
Sprzedam:
Pablo Corrado, spoko - sam się zdziwiłem patrząc w schemat
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Dziękuje za wyjaśnienie. Też mi się tak wydawało ale nie byłem pewien. Jak tam zajrzę to napisze w czym był problem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam