Za co odpowiada moduł komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- vib0vit
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tylko teraz kupić pilota żeby nie umoczyć Poszukam może ktos w okolicy będzie miał .
- vib0vit
- Mały gagatek
- Kontakt:
Hmm... mam znowu problem, mamten najtańszy kabel OBD2 KKL Blue, czy może to być powodem nie łączenia się z modułem komfortu? Mam go na 100% a nie odpowiada . Adaptacje zamykania robiłem ostatnio w centralnym zamku a do komfortu sie dokopać nie moge.
vib0vit, przecież ten komofort który podałeś nie łączy się na kanale 46 tylko 35 jako centralny zamek
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
Re: Za co odpowiada moduł komfortu
witam robiłem to kodowanie i nie pomogło bzyczek świateł nadal nie działa i na fisie nie wyświetla się komunikat otwartych drzwi więc co z tym modułem komfortu rozmawiałem z elektrykiem o tych silniczkach od szyb i mówił że raczej te moje powinny się zgrać z nowym modułem ale nie jest pewien no i kawałek instalacji by trzeba przerobić co wy na to jaki moduł by pasował ?
- vib0vit
- Mały gagatek
- Kontakt:
Pilot dopasowany w dosłownie 5 sekund. Wszystko działa elegancko- pilot z owalnymi przyciskami Dzieki
vib0vit ty w swoim golfiku miałeś standardowe kluczyki i dopasowałeś piloty scyzoryki?
Pytam bo nie wiem czy dobrze wywnioskowałem.
Pytam bo nie wiem czy dobrze wywnioskowałem.