Wersja 3D
Otoz w aucie prawdopodobnie byl central, co mozna poznac po ruleczkach pociagnietych do zamkow
Instalacja siega do bagaznika - nie ma w nim pompy.
Co potrzebowalbym do ozywienia zamka centralnego?
Oczywiscie wiem ze pompy ale taka pompa o ile dobrze rozumiem musi byc wpieta rowniez do jakiejs instalacji elektrycznej.
Jezeli ktos mogl by mi pomoc w tej kwetsji bylbym bardzo wdzieczny
Montaz central zamka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Montaz central zamka
Ostatnio zmieniony śr lip 27, 2011 11:26 przez maddict, łącznie zmieniany 1 raz.
Montaz central zamka
W bagażniku, przy wewnętrznej stronie tylnej prawej lampy powinieneś mieć ową rurkę, którą wpinasz do pompki. Dodatkowo w okolicy tej rurki powinieneś mieć jeszcze kostkę (sterowanie), którą również wpinasz do pompki. Jeśli tej kostki nie widzisz to pogrzeb tam w okolicy - może schowała się za tapicerką.
Powodzenia
Powodzenia
Montaz central zamka
wtyczka jest
czyli pozostal mi zakup pompy i o ile wszystko jest ok, powinno dzialac
czyli pozostal mi zakup pompy i o ile wszystko jest ok, powinno dzialac
Montaz central zamka
Jeśli wszystko będzie ok to proponuję Ci owinąć tą pompkę jakimś workiem foliowym lub reklamówką, a następnie okleić taśmą klejącą dlatego, że w miejscu tej pompki lubi gromadzić się woda - chociażby przez uszczelkę lampy, a jak się dostanie do pompki to pozamiatane - będziesz musiał wymienić spaloną pompkę na sprawną, czyli ok.100zł w plecy