Witam,
Mam pewien problem,ostatnio odebrałem od mechanika auto i po chwili zobaczyłem ,że nie świeci mi światło z prawej strony .Wymieniłem na stacji żarówkę ale problem nie zniknął.nie działa żadne światło w prawej lampie,ani kierunek,postojówka ani nic:)
Wie ktoś w czym może być problem? Sprawdziłem bezpieczniki z opisu i niby wszystko tam gra.
pozdrawiam
Problem ze światłami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem ze światłami
brak masy? światłami zarządza u ciebie komputer a nie włącznik - w związku z tym komputer mierzy opór żarówki - musi być masa - brak oporu żarówki = brak podania napięcia 12V
Pytanie - co mechanik naprawiał i rozbierał
Pytanie - co mechanik naprawiał i rozbierał
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Problem ze światłami
Ale światła niema tylko z prawej strony,możliwe ,żeby nie było tak jak mówisz masy z jednej strony?
Mechanik wymieniał sprzęgło jednokierunkowe od alternatora i pasek.
pozdrawiam
Mechanik wymieniał sprzęgło jednokierunkowe od alternatora i pasek.
pozdrawiam
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Problem ze światłami
możliweBinior122 pisze:możliwe ,żeby nie było tak jak mówisz masy z jednej strony?
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Problem ze światłami
masa "idzie" po wtyczce /kolor brązowy/, więc gdzieś coś nie łączy w samej wtyczce na pinach albo gdzieś na przewodzie
Binior122, przede wszystkim diagnoza VCDS w 09-centr. zespół elektryki
Binior122, przede wszystkim diagnoza VCDS w 09-centr. zespół elektryki