Moduł komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moduł komfortu
Witam
koledzy mam pytanie który numerek to numer komfortu bo tam podobno jest z 9 cyferek i literka na koncu i zglupiałem:/ chodzi mi o to ze kupilem sobie golfika 2002 i dostalem jeden kluczyk do niego i to dodatkowo bez pilota a chciałbym jednak otwierac go z pilotem i stad moje nastepne pytanie czy istnieje mozliwosc dorobienia (dokupienia) i zaporogramowania pilota do tego modułu komfortu czy musze kupowac i montowac jakis badziewny alarm?
pozdrawiam
koledzy mam pytanie który numerek to numer komfortu bo tam podobno jest z 9 cyferek i literka na koncu i zglupiałem:/ chodzi mi o to ze kupilem sobie golfika 2002 i dostalem jeden kluczyk do niego i to dodatkowo bez pilota a chciałbym jednak otwierac go z pilotem i stad moje nastepne pytanie czy istnieje mozliwosc dorobienia (dokupienia) i zaporogramowania pilota do tego modułu komfortu czy musze kupowac i montowac jakis badziewny alarm?
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moduł komfortu
jakby była na koncu literka "B" to by obslugiwal pilociki.
Pytanie tylko czy 7M3 962 258E moze obslugiwać bo taki mam w sharanie.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Moduł komfortu
ale to pytanie odnośnie czego, ma związek z problemem autora ?wesol pisze:Pytanie tylko czy 7M3 962 258E moze obslugiwać bo taki mam w sharanie.
Czy może też nie masz u siebie pilota a chcesz mieć ?
Moduł komfortu
tak nie mam pilotów a mam zamiar co dorobic. Zwlaszcza ze mam jeden kluczyk scyzor ori vagowski leżący w szafie od kuzyna.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Moduł komfortu
wesol, wiesz co...sam numer nic mi nie mówi, w Etce nie ma rozróżnień na moduły z obsługą pilotów i bez. Mógłbyś podłączyć VAGa i w blokach pomiarowych zobaczyć czy sterownik widzi pilota.
Moduł komfortu
okej kukne znaczy sie kiedys juz sprawdzalem ale juz nie pamietam co tam był. Poza tym jak sam widzisz nr jest jak z czapki bo to grupa aut SGA czyli nie tak od konca vagen bo z fordem sie pokumali. Nie ma immo w liczniku a blok od komfortu to nie 46 tylko 09 (central elektric). Na necie znalazlem jakies info ale i tak dziś pod wieczór podepne pod vaga to zobacze co i jak. W zasadzi einteresuje mnie tez aktywacja 3 migniec kierunkami przy wyprzedzaniu i napewno sharany to mialy tak wiec moze sie uda a moze nie. Umnie nie ma w zasadzie modulu komfortu tak jak w golfie ze jest tablica z bezpiecznikami nad nia osobny modul - komfort. Tu jest zintegrowane czyli moduł komfortu tworzy tez tablice bezpiecznikow. Dzieki za rady. Zdam relacje jak coś.
Re: Moduł komfortu
kolego mam to co na screenach i kolega wyzej napisal ze to jest ten modol wogole bez zadnej lirerki na koncu...a jak sie loguje wagiem i wchodze w adaptacje u siebie to nie mam dostpu do kanalu 1 i 21 gdzies pisalo ze tam podaje liczbe zaprogramowanych pilotowwesol pisze:jakby była na koncu literka "B" to by obslugiwal pilociki.
Moduł komfortu
Żeby zobaczyć liczbę zaprogramowanych kluczyków wchodzisz 17-instruments ,potem kanał 21.