Elektryka-swiatła scirocco

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
cinekban87
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: cinekban87 » ndz sty 29, 2012 12:10

Witam poruszam męczący mnie temat, wymieniłem włacznik swiateł, kostke stacyjki febi, skrzynke bezpieczników i dalej to samo. Włączam pozycje to światła pozycyjne sie pala z tyłu z przodu postojówki, wciskam włacznik na światła mijania to przod dziala a tył znika, przeciwmgielne tylko działa. 'wczoraj musialem wyprobowac wszystkie konfigoracje bo mialem kontrole policji(naszczescie bez mandatu), a ta usterke tłumaczyłem wilgocia i mrozem :P . Kurcze ten problem z tymi swiatłami jest juz długo, prosze o pomoc, nie chce isc do elektryka bo nie mam kasy niestety, HELP !!!!!
P.S. Czyli włączam mijania to tylko przod swieci a tyl to tylko przeciwmgielne, kiedys swiatla przednie palily sie z kluczyka i wystarczylo wlacznik przycisnac na postojowki i tyl sie zapalal a przod sie juz od poczatku palil, ale sie bajka ta skonczyla po wjechaniu w dol i nagle przednie zniknely, niestety wcisnalem wlacznik do konca to tyl zgasl, co jest Pany?

Passat B3 1.8 Rp 90 Rip
Polo II 1.4 92 Rip
Golf III 1.6 94 Sprzedany :[
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90

Awatar użytkownika
grg474
_
_

Post autor: grg474 » ndz sty 29, 2012 12:26

cinekban87 pisze: kiedys swiatla przednie palily sie z kluczyka i wystarczylo wlacznik przycisnac na postojowki i tyl sie zapalal a przod sie juz od poczatku palil,
czy nie zastanawiałes się że tu jest wskazówka - bo ktoś przerobił instalację?

Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR :(, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

Awatar użytkownika
cinekban87
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: cinekban87 » ndz sty 29, 2012 12:44

no pewnie tak,tylko, że jasie słabo na elektryce znam niestety

Passat B3 1.8 Rp 90 Rip
Polo II 1.4 92 Rip
Golf III 1.6 94 Sprzedany :[
Scirocco II 1.8 88 Rip