Komunikaty na liczniku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Komunikaty na liczniku
Witam jestem posiadaczem golfa 4 00r i chcialbym sie dowiedziec czy da sie uruchomic komunikaty na komputerze licznika np o otwartych drzwiach czy tez klapy bagaznika? Nadmienie ze posiadam licznik z wyswietlaczem na srodku widzialem u kolegi w golfie jak i passacie b5lift ze w monecie otwarcia lewych przednich drzwi wyskakiwal komunikat po niemiecku o otwartych wlasnie tych drzwiach z gory dziekuje
Vw the best!!!
Komunikaty na liczniku
tylna klapa no problem, napisy o drzwiach problem
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Komunikaty na liczniku
umnie w golfiorze bylo to w standardzie tylko jezyk zmienilem z szwabskiego na angielski. Chyba kodowaniem centralnego powinno sie udac to uruchomic.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Komunikaty na liczniku
na pewno nie.wesol pisze:Chyba kodowaniem centralnego powinno sie udac to uruchomic.
Komunikaty na liczniku
pytałeś czy da się w tym roczniku dać ino o konkretnych drzwiach - dostałeś odpowiedź nie da się, czy da się włączyć info o tylnej klapie - dostałes info że da się - na konkretne pytania dostałeś konkretne odpowiedzidj_2008 pisze:no za duzo mi to nie pomoglo
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Komunikaty na liczniku
a od ktorego momentu daje sie aktywowac te komunikaty od drzwiach?? Aha mowimy o komunikatach otwartych drzwi jak stoi auto czy jedzie??
Komunikaty na liczniku
wesol, licznik immo3 1/2 fis + komfort 1C0 + uruchomiony silnik + otwierasz drzwi - na fis masz wyświetlone info że np drzwi pasażer otwarte, przynajmniej ja tak miałem (teraz pełny fis to mam ikonę samochodu)
Komunikaty na liczniku
a widzisz ja mam tak ze musza sie kola toczyc by mi wywalilo komunikat na 1/2 fis ze drzwi dane sa otwarte. Tylko nie wiem jaki mam licznik i jakie immo. Auto jakos 2000/2001 rok ale juz nie pamietam dokladnie. Moge zapodac oznaczenia z vaga jakie jest dla licznika w razie co.