Hej.
W prawej lampie (HB) jak się włoży żarówkę do przeciwmgłowego to rzeczywiście jest ciężko włożyć/wyjąć wkład lampy, ale... da się. Sprawdziłem. Jednak trzeba się trochę z tym pogimnastykować.
A sprawdzałem dlatego, że u mnie nie świecą przeciwmgłowe.... Bezpiecznik OK, kontrolka zaświeca się na tablicy, haka nie posiadam. Przeciwmgłowe nie świecą...
Światła przeciwmgielne tylne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Poruszaj lewą wtyczką przy lewej lampie, pewnie styki masz zaśnieżałe bądź kabelek Ci się urwał.
Wtyczkami ruszałem, rozpinałem... wszystkie piny i wsuwki są w stanie idealnym - czyściutkie. Przewody całe, izolacja OK.
Jeden znajomy podsunął mi taki pomysł, że może to przekaźnik, ale czy ktoś z Was orientuje się czy w golfie IV światła przeciwmgłowe podłączone są w instalacji przez przekaźnik?
Jeden znajomy podsunął mi taki pomysł, że może to przekaźnik, ale czy ktoś z Was orientuje się czy w golfie IV światła przeciwmgłowe podłączone są w instalacji przez przekaźnik?