Witam, posiadam golfa 3 92r z centralnym zamkiem na pilota. Kilka dni temu jak temperatura była na minusie zamarzł mi po raz kolejny ten bolec w zamku co zatrzaskuje drzwi, więc rozebrałem zamek przeczyściłem wszystko i teraz ładnie odbija i chodzi jak należy, ale przestał działać w tych drzwiach centralny(chodzi o drzwi kierowcy) przed czyszczeniem wszystko dobrze działało. Sprawa wygląda tak z pilota otworzy wszystkie drzwi razem z tymi kierowcy, ale już nie potrafi ich zamknąć słychać, że przy zamku buczy, reszta się zamknie, a po włożeniu kluczyka zamyka i otwiera ale tylko drzwi kierowcy reszta drzwi nie reaguje. jak za pierwszym razem złożyłem zamek to nawet z pilota nie otwierał wtedy przestawiłem ten plastikowy wkład gdzie wchodzi wiosełko od klamki zamieszczam fotkę poniżej i teraz chociaż otwiera,poza tym wszystkie kable są dobre . Wiecie Panowie jak to naprawić?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7f ... dec7a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Problem z centralnym po czyszczeniu zamka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony śr gru 19, 2012 01:28 przez macpac, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
popraw link (opcja kopiuj link a nie samo kopiuj)
Dopisz czy zamek jest fabryczny pneumatyczny czy dokładany z siłownikami elektrycznymi.
Dopisz czy zamek jest fabryczny pneumatyczny czy dokładany z siłownikami elektrycznymi.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Już poprawione. Zamek jest fabryczny pneumatyczny wydaje mi się, że musiałem coś źle poskładać tylko co?
Witam problem rozwiązany, po prostu ten element od zamka nie był zahaczony o bolec od pompki dlatego tylko otwierała, ale już wszystko jest ok więc dla potomnych uważnie wszystko rozbierać i składać. Temat do zamknięcia
Witam problem rozwiązany, po prostu ten element od zamka nie był zahaczony o bolec od pompki dlatego tylko otwierała, ale już wszystko jest ok więc dla potomnych uważnie wszystko rozbierać i składać. Temat do zamknięcia