Uszkodzona wiązka - co zrobić?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
w castoramie masz przewody rożnych przekrojów, ale za duzego wyboru kolorystycznego nie ma
Re: Uszkodzona wiązka - co zrobić?
Kolego do najniższej casto mam 95km no i nie wydaje mi sie żeby mieli przewody samochodowe.Waqa pisze:w castoramie masz przewody rożnych przekrojów, ale za duzego wyboru kolorystycznego nie ma
Kodix
zadzwoń do chłopakó z radomia 0519 763 410 co rozbieraja golfy - potrzebne kable sprzedadzą ci myślę za małą kasę, jak dobrze pamietam to chyba słowackiego 195
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Szukaj sklepu z częściami elektronicznymi. Oni zazwyczaj mają większy wybór kolorów i przekrojów.
potrzebuje schematu tej wiązki bo jest problem z kablami brakuje mi podłączenia czarno-brązowego
Kodix
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
czy może brązowo/czarnego ??kodix13 pisze:brakuje mi podłączenia czarno-brązowego
Zobacz chociaż z jednej strony pod co jest podłączony (w klapie bagażnika albo we wtyczkach na lewym słupku)...bo kabli tego koloru jest kilka
i tu jest problem, już przedzwoniłem wszystkie kable i jest zanik jednego od wycieraczki
Kodix
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
od bezpiecznika 27 idzie do czerwonej wtyczki na słupku z tyłu...do pinu 4...i dalej do pinu 4 silniczka wycieraczki
...na poprzedniej stronie wkradł się błąd, teraz już poprawiłem...zamiast czarno/brązowy było czerwono/brązowy
...na poprzedniej stronie wkradł się błąd, teraz już poprawiłem...zamiast czarno/brązowy było czerwono/brązowy
- pawelek1z2
- Użytkownik
Kupiłem na szrocie dobrą wiązkę za grosze i wymieniłem...działa jak ta lala
Kodix
- kendi
- Grupa Świętokrzyska
Qto, w przypadku rocznika 99 są takie same przekroje kabli bo mam ten sam przypadek co kodix13,