Prawe lusterko nie działa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam otóż mam problem z prawym lusterkiem nie działa mechanizm regulacji dziś przemierzyłem miernikiem i do wszystkiego napięcie dochodzi ale ani drgnie mam pytanie jakie bezpieczniki czy tez przekaźniki są odpowiedzialne za te lusterka dodam że same sterowanie jest sprawne bo sprawdziłem u znajomego w golfie
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
co to znaczy "do wszystkiego" ? Jeżeli faktycznie "do wszystkiego" to silniczki umarły... no i oprócz napięcia mamy też masędamian2x pisze:do wszystkiego napięcie dochodzi
nie ma bezpiecznika ani przekaźnika dotyczącego Twojego problemudamian2x pisze:jakie bezpieczniki czy tez przekaźniki są odpowiedzialne za te lusterka
PS. Stosuj interpunkcję
tzn. do wszystkiego wtyczka z lusterek posiada trzy piny jeden z nich masowy, a dwa pozostałe do regulacji góra dół i gdy moja druga połowa sterowała z tego panelu tą gałka to wychodziło napięcie na mierniku a jak robiłem z masowego kabla na te dwa piny, żeby sprawdzić przejście to miernik pikał więc jednak silniczki umarły.
- Qto
- _
- Kontakt:
możesz jeszcze wyciągnąć sterowanie lustra (to z silniczkami) i podłączyć w lewym lustrze... tak dla pewności
Re: Prawe lusterko nie działa
lusterko prawe we wtyczce lewego dziala co moge sprawdzic? aby dzialalo to jak nalezy
Najlepiej sprawdzić to od kogoś z innego golfa tylko czy ten sterownik czarny który jest założony na biały mechanizm można podpiąć pod innego golfa? Bo jak można sprawdzę od kolegi co się dzieje.
- Qto
- _
- Kontakt:
można, tylko początek numeru żeby się zgadzał 1J albo 1C...tylko chyba szybciej cały silniczek niż moduł