Panowie,
Mam problem. Nie działają mi elektryczne lusterka, szyby, oświetlenie wnętrza, podświetlanie przycisku otwierania szyby od strony pasażera, szyberdach, blokada i jej dezaktywacja z przycisku koło sterowania szyb to to co zobaczyłem na szybko. Działa otwieranie i zamykanie drzwi z nieoryginalnego pilota i centralki po przekręceniu kluczyka, nie ma też problemu z szybami przy włożeniu kluczyka w zamek kierowcy i przytrzymaniu dłużej w jednej z pozycji. Gdzie szukać problemu?
Nie działają el.sz, e.lust, oś.wew
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
bezpieczniki sprawdziłeś?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Zrobione. Błędów była kupa. Ale dzięki Aligatorowi poryłem dokładnie i okazało się, że bezpiecznik nr 14 miał przejście jak sprawdziłem miernikiem, ale obcinał napięcie do 9V :/
grg474 pisze:bezpieczniki sprawdziłeś?
klawiszowy pisze:Niestety tak.
czyli źle sprawdziłeś....klawiszowy pisze:Ale dzięki Aligatorowi poryłem dokładnie i okazało się, że bezpiecznik nr 14 miał przejście jak sprawdziłem miernikiem, ale obcinał napięcie do 9V :/
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć