Golf 4 i zapalniczka dodatkowa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Jestem posiadaczem golfa 4. Zdała mi by się dodatkowa zapalniczka ponieważ wiele razy potrzeba mi dwóch gniazd. Macie jakiś pomysł w którym miejscu zamontować to gniazdo ?
-
- Nowicjusz
Widziałem ostatnio na allegro coś takiego: http://allegro.pl/rozgaleziacz-3-gniazd ... 09741.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sam mam w planach zakup takiego rozgałęziacza i zamontowanie go gdzieś na stałe, myślałem, aby przyczepić go do klapki od wejścia do podpięcia kompa (zaraz nad popielniczką), wtedy trzy gniazda byłyby fajnie obrócone po skosie w górę, byłby łatwy i szybki dostęp do nich
Sam mam w planach zakup takiego rozgałęziacza i zamontowanie go gdzieś na stałe, myślałem, aby przyczepić go do klapki od wejścia do podpięcia kompa (zaraz nad popielniczką), wtedy trzy gniazda byłyby fajnie obrócone po skosie w górę, byłby łatwy i szybki dostęp do nich
Mam takie cudo. Jeśli chodzi o CB to do tego nie podłączysz bo strasznie to urządzenie zakłóca.
Raczej w takim miejscu by tak strasznie nie rzucało się w oczy.
Dokładnie mam coś takiego:
Raczej bym chciał by to było gdzieś koło kierowcy
Dokładnie mam coś takiego:
Raczej bym chciał by to było gdzieś koło kierowcy