wesol, akurat nie zrozumiałeś - twoje rozumowanie indukcyjne zawiodło. Tak się składa, że jestem pełny empatii dla ludzi i innych stworzonek i gdy mam możliwość to zawsze pomogę. Nie ma to kompletnie związku z moją narodowością, wyznaniem czy czymkolwiek innym. Super gdybyś nie robił wycieczek osobistych .
Jestem świadomy że to rozwiązanie nagina prawo - jak chyba każdy kto się udziela w tym temacie. To co piszesz o jakichś świeczkach i płakaniu jest kompletnie oderwane od rzeczywistości - tak jakbym obciążał Cię śmiercią p. Jana Kowalskiego na raka płuc przez to, że masz niesprawny lub usunięty katalizator. O czym piszesz? Idąc tym tokiem rozumowania to Ci, którzy jadą bez świateł w dzień, lub przypadkowo na drogowych są winni śmierci dziesiątek osób na drogach, a byłeś np w Niemczech, widziełeś ile tam osób bryka bez świateł? Tam powinien być armagedon
światła dzienne zamiast długich - regulator
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ale w niemcowni o ile wiem to nie ma obowiazku jazdy na swiatlach dziennych czy na mijania za dnia. Chyba ze sie zmienilo bo dawno nie bylem w DE.
Czy to taki male nagiecie to ja nie wiem ale ja kogos potracisz na drodze i sie dopatrza i jak dstaniesz do placenia za czyjes kalectwo np rete do konca żywota to inaczej bedziesz gadał.
Czy to taki male nagiecie to ja nie wiem ale ja kogos potracisz na drodze i sie dopatrza i jak dstaniesz do placenia za czyjes kalectwo np rete do konca żywota to inaczej bedziesz gadał.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
kasztanek,
możesz dać jakiś kontakt do tego gościa? na allegro on robi czy tu na forum?Bo chciałbym żeby zrobił mi takie coś jak ja chce
możesz dać jakiś kontakt do tego gościa? na allegro on robi czy tu na forum?Bo chciałbym żeby zrobił mi takie coś jak ja chce
http://kogiel.za.pl/contact.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Proszę bardzo - tu są do niego namiary.
Podziel się pomysłem czego oczekujesz.
Proszę bardzo - tu są do niego namiary.
Podziel się pomysłem czego oczekujesz.