Problem w wycieraczkami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem w wycieraczkami
Witam, mam problem z wycieraczkami w moim golfie 3.Mianowicie powinienem miec 3 stopnie szybkosci, tak mi sie wydaje.A u mnie wygląda to tak: jak przełącze w dół to jest wolny tryb i dziala,jak przełącze w gore to wgl nie ma ani 2 stopnia ani 3 , wgl nie ma takiego czegosc zeby sie manetka zblokowala na danym stopniu, poprostu zeby dzialal wyzszy stopień musze caly czas trzymac ręką.Nie mam pojęcia co to może byc.Prosiłbym o pomoc.I najlepiej jakies foto jak dojśc do tego całego układu manetek w kierownicy bo jestem laikiem.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Problem w wycieraczkami
z tego co piszesz to masz uwaloną manetkę...do wymiany trzeba zrzucić kierownicę
-
- VWGolf.pl Killer
Problem w wycieraczkami
tylko kostki ,zrywasz kierownice,zdejmujesz plastiki koło kierownicy,odkrecasz trzy śruby śrubokrętem,wypinasz kostki i zdejmujesz,manetki dzieli sie na dwie połowy,a i jeszcze jedno jak masz poduche odłączyć trzeba aku,chyba że masz vaga by później błąd wykasować...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11