Zepsute wskaźniki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zepsute wskaźniki
Witam.
Zepsuły mi się wskaźniki lub czujniki oczywiście w różnych odstępach czasu.
1. Nie działa wskaźnik temperatury (wymieniony czujnik na teki zielony oryginalny i nadal nie działa)
2. Wskaźnik poziomu paliwa też ma problemy bo pokazuje co chce i na oczach normalnie wskazówka podnosi się raz szybciej raz wolniej trochę to wkurza. Prawie zawsze tankuje do pełna i reset licznika i wiem mniej więcej czy pokazuje ok czy nie.
3. Zepsuty FIS, no też się przydaje bo latem zapiszczy i nie wiadomo po co
Co może być powodem, warto naprawiać czy szukać nowego licznika. Auto ma sporo przejechane oczywiście sprzedawca przekręcił licznik o ok 80 000 jeżdżę nim już 5 lat i nie mam zamiaru sprzedawać bo eksploatacyjne części wsadzam markowe więc szkoda . Przebieg ok 470 000
Zepsuły mi się wskaźniki lub czujniki oczywiście w różnych odstępach czasu.
1. Nie działa wskaźnik temperatury (wymieniony czujnik na teki zielony oryginalny i nadal nie działa)
2. Wskaźnik poziomu paliwa też ma problemy bo pokazuje co chce i na oczach normalnie wskazówka podnosi się raz szybciej raz wolniej trochę to wkurza. Prawie zawsze tankuje do pełna i reset licznika i wiem mniej więcej czy pokazuje ok czy nie.
3. Zepsuty FIS, no też się przydaje bo latem zapiszczy i nie wiadomo po co
Co może być powodem, warto naprawiać czy szukać nowego licznika. Auto ma sporo przejechane oczywiście sprzedawca przekręcił licznik o ok 80 000 jeżdżę nim już 5 lat i nie mam zamiaru sprzedawać bo eksploatacyjne części wsadzam markowe więc szkoda . Przebieg ok 470 000
Zepsute wskaźniki
Jesteś na forum od 2009 roku i zadajesz takie pytania ??????
Wszystko co opisujesz było opisane i jest na forum ...
Zacznij od podpięcia VAG-a i zrobienia testów zegarów w grupie 17 ...
Pewnie wyskoczą też błędy ..
Źle opisałeś problem - bo nawet nie napisałeś jakie to dokładnie autko .... jaki licznik ... więc wróżyć z fusów nie będę ...
Wszystko co opisujesz było opisane i jest na forum ...
Zacznij od podpięcia VAG-a i zrobienia testów zegarów w grupie 17 ...
Pewnie wyskoczą też błędy ..
Źle opisałeś problem - bo nawet nie napisałeś jakie to dokładnie autko .... jaki licznik ... więc wróżyć z fusów nie będę ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Zepsute wskaźniki
wcześniej robiłem testy i było OK mimo że nie pokazywało poziomu paliwa i temp. Licznik czy chodzi o numer?
Zepsute wskaźniki
mertin, a prędkościomierz prawidłowo wskazuje? Bez wahań wskazówki? jeśli źle to tu zajrzyj
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Zepsute wskaźniki
Zacznij od wyciągnięcia zegarów ( odepnij aku ) i odpięciu kostek ....
Wsadź je dociśnij ładnie i zapnij ,,, czasami lubi się coś w kościach poluzować
Wsadź je dociśnij ładnie i zapnij ,,, czasami lubi się coś w kościach poluzować
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Zepsute wskaźniki
OK na pewno zobaczę. Pamiętam, że po wymianie czujnika temperatury, temperatura cieczy podnosiła się nieznacznie 1-2 kreski.