Wymiana mikrostyku w klapie bagażnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, przymierzam się do wymiany mikrostyku w klapie bagażnika. Zdjąłem osłonę klapy, ale nie umiałem znaleźć gdzie znajduje się ten miktorstyk. Czy byłby ktoś w stanie pokazać mi gdzie on się znajduje?
-
- Ma gadane
- Auto: Golf 4
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
w golfie 4 nie wymienisz mirostyku chyba ze uda Ci się to rozdzielić to sie wtedy dostaniesz, bo nie pamietam czy to nie jest na nity złączone ten zamek
sam chciałem to zrobić ale jak miałem w reku zamek to stwierdziłem ze kupie uzywke i smiga do tej pory za 50 zł ori
sam chciałem to zrobić ale jak miałem w reku zamek to stwierdziłem ze kupie uzywke i smiga do tej pory za 50 zł ori
Sto osób już tu na forum tego dokonało. Tam jest że tak powiem mikrowlaczniki podwójny ale nie ma przeszkód by zastąpić go zwykłym pojedynczym. Sam tak zrobiłem u siebie i też działa bez problemu.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Ma gadane
- Auto: Golf 4
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
Re: Wymiana mikrostyku w klapie bagażnika
wesol pisze:Sto osób już tu na forum tego dokonało. Tam jest że tak powiem mikrowlaczniki podwójny ale nie ma przeszkód by zastąpić go zwykłym pojedynczym. Sam tak zrobiłem u siebie i też działa bez problemu.
masz racje, jest też filmik na yt