Opis kosci/wtyczek lewy słupek passat b5/golf 4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam serdecznie poszukuje informacji na temat opisu poszczególnych kości/wtyczek w passacie b5 przed FL/golf 4, które znajdują się w lewym słupku przednim przy nogach kierowcy.
Konkretnie interesuje mnie wtyczka oraz kabel odpowiadający za działanie halogenów przednich. Potrzebuje namierzyć kabel biegnący z lampy do wnętrza auta a on schodzi do lewego słupka przedniego.
Czy ktoś informacje posiada gdzie tego kabla mogę poszukiwać albo opis poszczególnych kości
Konkretnie interesuje mnie wtyczka oraz kabel odpowiadający za działanie halogenów przednich. Potrzebuje namierzyć kabel biegnący z lampy do wnętrza auta a on schodzi do lewego słupka przedniego.
Czy ktoś informacje posiada gdzie tego kabla mogę poszukiwać albo opis poszczególnych kości
hmm - w lewym słupku A przy nogach kierowcy jest jedna wtyczka odpowiedzialna za drzwi kierowcy i tyle
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
O ile jest mowa o golfie to zgadza się jest jedna, lecz z tego co wiem w passacie b5 czy b5fl jest więcej wtyczek, więc kolega , który założył temat niech sprecyzuje o jakie auto chodzi.
And remember respect is everything! VCDS 18.5.2, BDM , liczniki grupa VAG (od najstarszych do najnowszych).
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
chyba że jest central a nie ma elektryki szyb - wtedy są dwie wtyczki. Przy lusterkach z pamięcią ustawień też...
rutek21, napisz konkretnie o jakie auto chodzi, bo nie ma sensu rozpisywać wszystkich możliwości.
W Golfie kabli od przeciwmgielnych przy słupku nie znajdziesz...w Passacie szukaj kabelka biało/zielonego we wtyczkach czerwonych T10t/5 (wtyczka 10 pin, pin nr 5) oraz T6k/3 (wtyczka 6pin, pin nr 3)
rutek21, napisz konkretnie o jakie auto chodzi, bo nie ma sensu rozpisywać wszystkich możliwości.
W Golfie kabli od przeciwmgielnych przy słupku nie znajdziesz...w Passacie szukaj kabelka biało/zielonego we wtyczkach czerwonych T10t/5 (wtyczka 10 pin, pin nr 5) oraz T6k/3 (wtyczka 6pin, pin nr 3)
Witam
poszukuje kabla w kostkach od przeciwmgielnych auto to Passat B5 przed FL.
wtyczka przy głównych lampach posiada 5 kabli wiec wszystkie piny sa obsadzone
poszukuje kabla w kostkach od przeciwmgielnych auto to Passat B5 przed FL.
wtyczka przy głównych lampach posiada 5 kabli wiec wszystkie piny sa obsadzone
Witam
kość poszukiwana jest koloru czerwonego 10 pinowa, Pin nr. 5, koloru biało-zielonego odpowiadający za prace halogenów przednich. Mówimy o passacie B5 przed FL, który ma okrągłe wtyczki główne.
kość poszukiwana jest koloru czerwonego 10 pinowa, Pin nr. 5, koloru biało-zielonego odpowiadający za prace halogenów przednich. Mówimy o passacie B5 przed FL, który ma okrągłe wtyczki główne.
- Vwolf86
- Ma gadane
- Auto: Golf IV 1.9 TDI alh 3D 2002r.
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
Re: Opis kosci/wtyczek lewy słupek passat b5/golf 4
Witam. Ma tu ktoś opis wtyczek przy słupkach a i b, które dalej idą do obu drzwi? Zielona i czarna. Samochód to golf mk4 produkcja wrzesień 2001r, 3drzwiowy, sterownik centralnego to 1c0962258ab. Chcę dołożyć moduł komfortu o nr 1c0959799b.
Golf 4 1.9tdi ALH 2002r
Samochód stale doposażany przeze mnie w różne graty. Tylko OEM VW i nie tylko skromny rynek europejski
Samochód stale doposażany przeze mnie w różne graty. Tylko OEM VW i nie tylko skromny rynek europejski
Re: Opis kosci/wtyczek lewy słupek passat b5/golf 4
wrzuć maila na pw to schematy ci podrzucę
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć