mruga kontrolka świec żarowych i nie działa pedał gazu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
skoro pedał jest sprawny a nie działa to wypada sprawdzić kable od niego - podałem wcześniej które. Jak kable ok to mogło posypać się coś w sterowniku - tak jak było w linku który też wcześniej podałem... nie wiem czy czytasz w ogóle co się pisze czy nie
czytam wszystko co się da jutro sprawdze te kable co mi napisałeś a jak kable będą ok to co jeszcz sprawdzić?
- Qto
- _
- Kontakt:
wg schematów...pedał ok, wiązki ok to sterownik nie ok - nic innego nie ma po drodze
- Qto
- _
- Kontakt:
cza było sprawdzić te piny co podałem...może wystarczyłoby polutować bo np masa się upaliłaAJGOR76 pisze:miałem spalony komputer.
Witam.
Miałem ten sam problem po deszczu, ale trwało to ze dwie minuty i wróciło do normy.Mam pytanie która to puszka na podszybiu, bo u mnie są dwie jedna metalowa na środku a druga plastikowa biała z lewej strony pod mechanizmem wycieraczek.Może jakieś fotki czy link jak się do tego dobrać, bo podejrzewam że temat mi wróci i czy są jakieś gotowe uszczelki
Miałem ten sam problem po deszczu, ale trwało to ze dwie minuty i wróciło do normy.Mam pytanie która to puszka na podszybiu, bo u mnie są dwie jedna metalowa na środku a druga plastikowa biała z lewej strony pod mechanizmem wycieraczek.Może jakieś fotki czy link jak się do tego dobrać, bo podejrzewam że temat mi wróci i czy są jakieś gotowe uszczelki
Ta metalowa puszka na środku podszybia to sterownik silnika. Ta plastykowa biała to puszka gdzie łaczą się wiązki elektryczne.