Nie odpala (immo albo kostka?) Wideo problemu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ale kostka czy jakis inny element ? hmmm bo ja wymienie stacyjke na nowa widzialem na allegro juz za 4 paki z przesylka z jednym kluczem sie znajdzie... i kupie kabel VAG podlacze i zrobie ten immo programem. Tylko wlasnie gdzie jest ten kod vin licznika?
pin nie vin. W eepromie licznika.zelft pisze:Tylko wlasnie gdzie jest ten kod vin licznika?
Vag Commander 1.4 wersja odczytasz PIN coś będzie może z wkładką stacyjki ,może się coś zacięło
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
a może tak dostaniesz się do stacyjki, zdejmiesz kostkę...sprawdzisz czy działa czy nie...będziesz wiedział czy winna jest kostka czy stacyjka, chociaż jak twierdzisz stacyjkę masz sprawną. Jeszcze nie zdiagnozowałeś usterki a już się o pin martwisz...
Chcialbym zeby to sie tylko zacielo ... hmm a jakby tak puknal mloteczkiem w stacyjke ? tylko podlozyl bym cos gumowego albo jakis material.. co otym sadzicie ?
hahahaha wiem wiem najlepiej jak wezme ten mlotek i sie pukne w leb i najlepiej bez tej gumowej podkladki hahaha
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
dokładnie to chciałem napisaćzelft pisze:najlepiej jak wezme ten mlotek i sie pukne w leb i najlepiej bez tej gumowej podkladki
Dostań się do tej stacyjki i zobacz co jest grane... ponad 20 postów a mam wrażenie ze nawet nie próbowałeś znaleźć usterki tylko czekasz na cud
Szukalem ustaerki myslalem ze to immo, ale jednak nie. a musze czekac do wtorku zanim bede mial srubokret bo dopiero wtedy beda go mieli w sklepie :/ a do mechanika oddam to nawymysla uj wie co i jeszcze roz*ebie cos innego przy okazji.. i skasuje jakby mercedesa robil