Czy to dobra cena za alternator i usługę?

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
jakubek
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: Czy to dobra cena za alternator i usługę?

Post autor: jakubek » czw lut 13, 2014 20:52

Za niewiedzę się płaci więc niema co płakać..

Obrazek

wojtas46
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)

Post autor: wojtas46 » czw lut 13, 2014 21:46

jakubek, zgadzam się , tym bardziej forumowicz z 3 letnim stażem , najpierw powinien udać się z problemem na forum dopiero póżniej do mechanika

majuDJ
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: majuDJ » pt lut 21, 2014 19:48

Finiszujemy

Panowie i Panie uwaga na tego kowala z Wilanowska 333 w Warszawie

Film z usterką po przejechaniu kilkunastu km po naprawie wymianie regenerowanego alternatora za 700zł u Pana Leszka B. Wilanowska 333 Warszawa

" onclick="window.open(this.href);return false;

Powodem widocznych odgłosów spod maski było nie dokręcone przez Pana elektromechanika koło pasowe pompy wspomagania !!! Tak to się dokładnie tam robi robotę. Pomimo teraz naprawy (dokręcenia) , koło dostało lekkiego luzu i widać wibracje, ale to już poprawię u swojego zaufanego mechanika. Auto po poprawce jest upaćkane olejem pod maską i zbiorniczek płynu do wspomagania, też całe w oleju. Szkoda słów !!!

Nie chciał wystawić faktury, ale jak już wystawił to niepoprawnie i niezgodnie z prawda. Zresztą proszę o weryfikacje, na fakturze jest że razem do zapłaty 701,10zł a ja zapłaciłem w rzeczywistości 700zł ( części 550zl + 150zl wymiana).
Zapłaciłem 150zł za montaż i demontaż alternatora, a na fakturze nie ma tego wyszczególnionego tylko piszę wymiana alternatora w samochodzie Skoda 570zł netto. Chyba do Pana zapukają z US.
Ogólnie Pan oszukuje naciąga. Dziś mu pokazałem cennik ze sklepu z drugiej strony ulicy, gdzie taki alternator kosztuje 360zł brutto ( dla zwykłych zjadaczy chleba) z kołem pasowym to kazał mi to zabierać sprzed oczu.

Faktura do weryfikacji.
Obrazek

szczyku

Post autor: szczyku » pt lut 21, 2014 21:17

o urwa...!!

to żeś trafił na gościa :los2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”