Sterownik centralnego zamka dokładka (Bloker od stig-a)

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

krzych81
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Sterownik centralnego zamka dokładka (Bloker od stig-a)

Post autor: krzych81 » wt kwie 15, 2014 16:25

Eyk88 pisze:300zł? Ładnie tam tną z cenami ;D Dorobienie grota 20zł a immo chyba z 50zł u mnie.
Według mnie to ceny w moich stronach są trochę zawyżone,(brak konkurencji)dlatego szukam kogoś z warmińsko -maz,lub podlaskiego kto zgra pin potrzebny do dorobienia klucza.
Co do podłączenia sterownika centralnego zamka mam takie pytanko czy klapka od wlewu paliwa w golfie 4 też jest sterowana masą,chciałbym podłączyć ją pod dodatkowy kanał pod ten przycisk od otwierania klapy bagażnika.
W sterowniku który zakupiłem tj Noxon t3 nie podoba mi się rozwiązanie z domykaniem szyb,szyby domykaja się po naciśnięciu przycisku zamknij w chwili zamykania auta,a powinny po dłuższym przytrzymaniu go,chyba ten typ tak ma.

Bodzio1254
Nowicjusz
Nowicjusz

Sterownik centralnego zamka dokładka (Bloker od stig-a)

Post autor: Bodzio1254 » śr lip 29, 2015 18:36

Panowie mam podpięty sterownik Noxon t5 w golfie 4 1998 wszystko działa nawet kierunki z jednym wyjątkiem przy zamykaniu i otwieraniu razem z kierunkami włącza światła postojowe z lewej strony.Co może być nie tak ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”