Brak świateł pozycyjnych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Brak świateł pozycyjnych
Witam !!! Mam Golf'a V i mam problem ... Dzisiaj wymieniłem sobie światła postojowe na diody LED i wszytsko bylo ok ... Po odpaleniu silnika pokazała mi sie kontrolka w kształcie żarówki która oznacza że jakieś światło jest przepalone, po czym sprawdziłem i prawa strona niepalila .. Postanowiłem zmienić spowrotem na normalne i już żadna niepali ... Czy ktoś ma jakiś pomysł ??? Z góry dziex za pomoc ... POZDRO
Brak świateł pozycyjnych
Załóż spowrotem orginalne żarówki,a ja sprawię telepatycznie,że rano, będzie spowrotem wszystko działac.Serio
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Brak świateł pozycyjnych
"Chopie"! (to tak po Śląsku , znaczy "Kolego" ) Masz autko naszpikowane elektroniką, m. in. szynę CAN, to pilnuje najmniejszej zmiany przepływu prądu! Stąd, po zmianie typu żarówek, komunikat ostrzegający. LED-y biorą minimalną ilość prądu w stosunku do żarówek konwencjonalnych, co komputer odczytuje jako "awaria - przepalenie".
Rada: tylko tak jak Kolega Edzio radzi... lub zamienić na Mk 3, tam można włożyć wszystko
A na marginesie, właśnie dlatego mam "Trójkę" a mógłbym mieć " "Szóstkę"
Rada: tylko tak jak Kolega Edzio radzi... lub zamienić na Mk 3, tam można włożyć wszystko
A na marginesie, właśnie dlatego mam "Trójkę" a mógłbym mieć " "Szóstkę"
Brak świateł pozycyjnych
No własnie zmienilem spowrotem na normalne i nic to nie dało ... I o to mi chodzi
Brak świateł pozycyjnych
kiedy to zmieniłeś i kiedy patrzałeś na efekty?,bo jeśli od razu po zmianie to normalne,że nie zaświeci.