Witam posiadam golfa 3 1.4 wymienilem kable Wn na nowe gdyz stare mialy przebcie ale po zalozeniu nowych one tez maja przebicie Czym to moze byc spowodowane auto raz na jakis czas lekko szarpnie i slysze jak na obrotach lekko faluje i wydaje mi sie ze te piorunki nie kopia ze jak dotkne kabli nie popiesci
czy to ma cewka przebicie a moe gdzies dotykaja sie nie wiem jakie sa wasze opinie prosze o pomoc
P.s Koszt kabli 83 zlote wiec nie wydaje mi sie zeby byl jakies szajskie
Przebicie kabli wn
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Przebicie kabli wn
Kable polecane BERU - koszt ok. 200 zł
Oprócz kabli WN w układzie zapłonowym wymienia się również świece, kopułkę i palec. Jak to wymienisz to będzie gicior . Wymiana samych kabli niewiele da, gdyż może być też przebicie na kopułce.
Oprócz kabli WN w układzie zapłonowym wymienia się również świece, kopułkę i palec. Jak to wymienisz to będzie gicior . Wymiana samych kabli niewiele da, gdyż może być też przebicie na kopułce.
Przebicie kabli wn
kable nowe kopulka tez nowa niedawno wymieniana aparat zaplonowy caly przez glupote wymienilem wiec odpadaja te rzeczy sprawdze cewke i kopulke swiece raczej nie powodowaly by takiego przebicia na kablu co od cewki idzi bo tam tez iskra skoczy niekiedy