Zegary w golfie III
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Zegary w golfie III
Witam chciałbym zmienić podświetlanie zegarów w golfie III otóż nie chcę tak jak jest standardowo że dioda rzuca światło na zegary chciałbym tak zrobić żeby diody oświetlały z tyłu licznik tak jak np w golfie IV, nie chciałbym zmieniać zegarów całych z mk4 do mk3 widziałem jest taki temat w poradach myślałem żeby ciąg żarówek podłączyć do tej jednej co rzuca światło na liczniki i wstawić to za tarcze zegarów oczywiście tarczę będę też zmieniał. Co wy o tym sądzicie może jakieś inne pomysły, sugestie... Tylko chciałbym dodać żeby to nie raziło w oczy to chciałbym to podłączyć do regulatora podświetlania.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Zegary w golfie III
Kolego! Musi Kolega szukać pod "zmiana podświetlenia", na forum lub w Google, bo po remoncie na forum nic nie idzie znaleźć, rozumiem Kolegę!
Życzę wytrwałości ale efekty będą!
Życzę wytrwałości ale efekty będą!
- Paweł Marek
- V.I.P.
Zegary w golfie III
http://www.google.pl/custom?hl=pl&inlan ... .vwgolf.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
wystarczy wpisując hasła do wyszukiwarki na samym dole strony nie wpisywać znaków ogonkowych typy ś, ć i wszystko działa
wystarczy wpisując hasła do wyszukiwarki na samym dole strony nie wpisywać znaków ogonkowych typy ś, ć i wszystko działa
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
Zegary w golfie III
dzięki koledzy w opisach jest napisane jak rozebrać to akurat wiedziałem sam będę kombinować z oświetleniem jak coś pokaże co i jak zrobiłem
Zegary w golfie III
Djpawssio, ale tarcze zegarów musza byc przystosowane do podświetlenia od tyłu. W takich przypadkach cyfry są półprzezroczyste a u nas w mk3 raczej nie bo nie było takiej potrzeby.