Problem z tylna szybą
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z tylna szybą
Witam.
mam problem z tylną prawą szybą.. przyciski działają, silniczek też, szybę idzie tylko opuścić... już się nie podnosi ... help...
mam problem z tylną prawą szybą.. przyciski działają, silniczek też, szybę idzie tylko opuścić... już się nie podnosi ... help...
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Problem z tylna szybą
Czyli przyciski i silniczek działają tylko w dół? Żadnym z przycisków nie można podnieść?bulyy pisze:przyciski działają, silniczek też, szybę idzie tylko opuścić
- Paweł Marek
- V.I.P.
Problem z tylna szybą
bulyy, wyjaśnij wątpliwość: co robisz żeby szybę opuścić skoro nie jedzie w górę, recznie podnosisz czy jak.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Problem z tylna szybą
opuściłem ją przyciskiem... ale już przyciskiem nie idzie jej w żaden sposób podnieść... rozebrałem drzwi i podniosłem ją ręcznie do góry żeby nie stać przy nim 24/h.... przyciskiem opuszcza się zawsze... ale nie podnosi się sama w ogóle...
- Paweł Marek
- V.I.P.
Problem z tylna szybą
chyba najpierw próbna zamiana w włącznika z drugich drzwi prawych - ale to już chyba robiłeś,no to kontrola kabli i wtyczek od włącznika do silniczka - schematy są na forum
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Problem z tylna szybą
sprawdz przewody pw gumie miedzy drzwiami a słupkiem... najprawdopodobniej ułamae / poprzecierane przewody to tak na 95 %
Macbu