Witam wszytkich.
Jestem TU nowy więc nie rzucajcie proszę mięsem że nie w tym miejscu powinienen o tym pisać ale cóż
Zostałem szczęsliwym posiadaczem Polo 1.9 SDI 2003 i mam pytanie.
Mianowicie...wyszły egzemplarze zupełnie ,,gołe,,? Chodzi mi konkretnie o zamek centralny, ktorego nie posiadam.
Mam wspomaganie!!! 4 airbagi i ABS. Możliwe że nie było fabrycznie montowanych zamków centralnych w tych rocznikach? Toż to skandal.
Interesuje mnie także czy można sprawdzić swój przebieg auta w internecie czy tylko w serwicie VW....mam książke serwisową i niesamowicie niski przebieg,niewiele powyżej 83tyś.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.
Centralny w Polo 2003 SDI?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Jakoś nie chce mi sie wierzyć , że tego centrala nie ma. czy auto da sie zamknąć od środka , czyli wciskasz rygielek i zamyka wszystkie drzwi?Dobrze byłoby podpiąć komputer i zobaczyć, czy jest moduł centralnego zamka i co w nim jest.lukilik pisze:egzemplarze zupełnie ,,gołe,,?
O czymś takim nigdy nie słyszałem . W niektórych serwisach owszem.lukilik pisze:czy można sprawdzić swój przebieg auta w internecie
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tylko w serwisie i to pod warunkiem że auto było serwisowane w ASO.lukilik pisze:czy można sprawdzić swój przebieg auta w internecie czy tylko w serwicie VW
Re: Centralny w Polo 2003 SDI?
Sprawdzałem........centralnego zamka nie było gdy wyjeżdzał z fabryki.Lipa straszna....już myślałem że sprzedający albo nie wie co ma albo jest uszkodzony i wciska mi kit.
Teraz podjade do serwisu VW sprawdzić przebieg.
83tyś.przebiegu diesel z 2003 roku??? Toż to skandal
Się okaże.....książke serwisową mam .
Wynikły kolejne ,,sprawy,,
Po umyciu Go dokłądnie na myjce,chciałem posprzątać z chodniczków i okazało się że mam mokrą podłoge za kierowcą!!!!!!Woda nie stoi ale jest poprostu wilgotno.Orientuje się ktoś jaka może być przyczyna??
Kolejna sprawa to auto ściaga na prawo.
Zrobiłem zbierzność,problem nie znikł.
Powietrza w oponach jest idealnie według instrukcji.
Podobno nie mam sie o co martwić ,opon nie będzie żdzierało i właściwe mi to nie przeszkadza,prawie tego nie czuć . Ale ciekaw jestem co jest tego powodem.
Zaznacze że auto było puknięte w przód a dokładnie z lewy zderzak.Czyżby aż takiego dzwona dostał że naruszyło konstrukcje?
Proszę o cenne wskazówki.
Pozdrawiam wszystkich.
Teraz podjade do serwisu VW sprawdzić przebieg.
83tyś.przebiegu diesel z 2003 roku??? Toż to skandal
Się okaże.....książke serwisową mam .
Wynikły kolejne ,,sprawy,,
Po umyciu Go dokłądnie na myjce,chciałem posprzątać z chodniczków i okazało się że mam mokrą podłoge za kierowcą!!!!!!Woda nie stoi ale jest poprostu wilgotno.Orientuje się ktoś jaka może być przyczyna??
Kolejna sprawa to auto ściaga na prawo.
Zrobiłem zbierzność,problem nie znikł.
Powietrza w oponach jest idealnie według instrukcji.
Podobno nie mam sie o co martwić ,opon nie będzie żdzierało i właściwe mi to nie przeszkadza,prawie tego nie czuć . Ale ciekaw jestem co jest tego powodem.
Zaznacze że auto było puknięte w przód a dokładnie z lewy zderzak.Czyżby aż takiego dzwona dostał że naruszyło konstrukcje?
Proszę o cenne wskazówki.
Pozdrawiam wszystkich.
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Zamień przednie koła miejscami.lukilik pisze:Zrobiłem zbierzność,problem nie znikł.