oswietlenie drzwi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- majma golf
- Mały gagatek
oswietlenie drzwi
witam..mam problem z lampeczka w drzewiach pasazera przod prawy..a mianowicie po otwarciu drzwi nie swieci.dodam ze el zamykanie drzwi itp dziala czytajac to forum podchodzil blad z tzw zimnymi lutami...a to tez nie to bo prad jest w kostce(sprawdzone miernikiem ok12) co ciekawe wsadzilem zarowke typu led(z nad lusterka wstecznego zapozyczylem)i ona swieci caly czas,nawet nie gasnie po zamknieciu drzwi... i teraz juz zglupialem co dalej szukac.... rozcinac wiazke kabli na lamaniu drzwi i szukac peknietego kabla czy cus??? czekam na madre rady pzdr:)
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
oswietlenie drzwi
jak jest na wtyczce 12V to nie ma bata, żarówka musi świecić...może z samą lampką coś nie halo, zamień lampki miejscami i spróbuj z inną żarówkąmajma golf pisze:sprawdzone miernikiem ok12
- majma golf
- Mały gagatek
oswietlenie drzwi
juz przekladalem z lewych (dobrych drzwi) do prawych i nie swieci,,,a jak z prawych(zlych) dam do lewych to swieci....nawet z innej 4 wsadzalem i ni chu...a;;;; no juz nie wiem czary czy co.....
- majma golf
- Mały gagatek
oswietlenie drzwi
dzis podpiolem jeszcze raz miernik i tak jak bylo,,tylko co mnie dziwi czemu jak podpiolem lampke do kostki napiecie spadlo do 0,01.. ??
oswietlenie drzwi
A czy po otwarciu tych drzwi zapala Ci się światło wkabinie i działa brzęczyk świateł ?
oswietlenie drzwi
wojtas chodzi o prawe drzwimajma golf pisze:witam..mam problem z lampeczka w drzewiach pasazera przod prawy
na moje to niema masy na tym kablu od lampki zrob jak QTO mowi i bedziesz wiedzial
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????