Mk3 wiązka wewnętrzna climatronic będzie pasowac z pasata b4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Marti AAA
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam szykuje się do montowania climatronic do mojego mk3 brakuje mi wiązki wewnętrznej od panelu sterowania po skrzynkę bezpieczników i tutaj małe pytanie czy podejdzie wiązka od passata b4? bo od mk3 nie mogę dostać ciężko chodliwy towar niestety
Marcin
ja mam ta waizke montuje sobie cliamtronic ale narazei nie moge sobie poradzic bo po zmianie wiazki silnikowej nie moge zapalic mojego mk3 1z tdi pewnie cos zle podlaczylme albo wiazke cos uszkodzona silnikowa musze inna na probe wziac nawet bez klimy a reszte przeloze najwyzej...ale jak nie nie uda to wroce do manuala i bede mogl ta waizke sprzedac
- Marti AAA
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Mk3 wiązka wewnętrzna climatronic będzie pasowac z pasat
ok w takim razie jestem chętny do zakupuadrian43 pisze:ja mam ta waizke montuje sobie cliamtronic ale narazei nie moge sobie poradzic bo po zmianie wiazki silnikowej nie moge zapalic mojego mk3 1z tdi pewnie cos zle podlaczylme albo wiazke cos uszkodzona silnikowa musze inna na probe wziac nawet bez klimy a reszte przeloze najwyzej...ale jak nie nie uda to wroce do manuala i bede mogl ta waizke sprzedac
pozdrawiam
Marcin