Oświetlenie nóg LED
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Oświetlenie nóg LED
Witam
Koledzy mam pytanko dotyczące oświetlenia nóg mam zamiar zamontować coś takiego w moim golfie stosując listwy LED, jutro mam zamiar cos takiego zakupić ale pytanie jest odnośnie podłączenia, w co się wpiąć najlepiej??
Koledzy mam pytanko dotyczące oświetlenia nóg mam zamiar zamontować coś takiego w moim golfie stosując listwy LED, jutro mam zamiar cos takiego zakupić ale pytanie jest odnośnie podłączenia, w co się wpiąć najlepiej??
- juro
- Użytkownik
- Kontakt:
Oświetlenie nóg LED
Ja mam zrobione coś w tym sensie http://images38.fotosik.pl/64/c77a050d2ddb1f2b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; tylko że zasilanie podciągnąłem sobie osobne z aku.
Oświetlenie nóg LED
Ja pociągnąłem kabel od lampi kabiny-wlutowalem po prostu w scieżkę i pociągnąłem pod podsufitką i słupkami bocznymi, w ten sposób nogi podświetlają się tak jak lampka, czyli albo ciągle lub przy otwieraniu drzwi. Jak chcesz, żeby świeciło wtedy gdy TY chcesz, to podepnij się może pod lamkpę w schowku i zamontuj włącznik, lub tak jak kolega zrobił-prosto z aku.
Oświetlenie nóg LED
a koledzy mogę wpiąć taką listwę pod kopertówki w drzwiach?? nie bedzie problemu że za duży pobór itd??
Oświetlenie nóg LED
Jeśli oświetlenie ma być ledowe to nie sądzę, żeby był duży pobór bo diody mają to do siebie, że właśnie pobierają bardzo mało mocy i prądu, dlatego jest to coraz częściej stosowana technika oświetleń.
Oświetlenie nóg LED
no witam dziś zrobiłem pierwsze podpięcie u ierowcy i powiem szczerze że jestem miło zaskoczony, bardzo fajnie wyszło, wieczorem wrtzuce fotki jak to wyszło i jeśli będziecie chcieli mogę napisać foto story
Oświetlenie nóg LED
no wziąłem wszystko z kopertówki w drzwiach kierowcy, kiedy otwieram drzwi to mi się zapala czyli otrzymałem efekt do którego zmierzałem muszę zrobić teraz mikrostyk u pasażera z przodu i tam też zamontuje a na końcu z tyłu zamontuje ale nie wiem gdzie to umieścić i jak poprowadzić kable ale powoli to rozpracuje zaraz fotki dam
Re: Oświetlenie nóg LED
Cześć wszystkim !Nieźle to wyszło ,ale moim zdaniem trochę jaskrawe to światło-tutaj chyba chodzi o dyskretne podświetlenie stóp (coś jak z tylu w Tuaregu).
Oświetlenie nóg LED
ja w swoim miałem diody UV. efekt fajny na białych butach
a teraz w passacie montuje czerwono niebieskie
a teraz w passacie montuje czerwono niebieskie
Oświetlenie nóg LED
foto z golfa na diodach UV , zdjęcie robione zabytkowym kalkulatorem więc jakość jaka jest każdy widzi