golf 2 kontrolki problem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
golf 2 kontrolki problem
Witam
Kontrolka Oleje po włączeniu zapłonu mruga , a po odpaleniu silnika gaśnie.
Kontrolka temperatury po włączeniu zapłonu mruga i zaraz gaśnie bez odpalania silnika.
Czy kontrolki tak sie powinny zachowywać czy powinny swiecić???
Proszę o odpowiedz.
Kontrolka Oleje po włączeniu zapłonu mruga , a po odpaleniu silnika gaśnie.
Kontrolka temperatury po włączeniu zapłonu mruga i zaraz gaśnie bez odpalania silnika.
Czy kontrolki tak sie powinny zachowywać czy powinny swiecić???
Proszę o odpowiedz.
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
golf 2 kontrolki problem
Kontorlka oleju powinna świecic się światłem ciągłym na zapłonie może ona sygnalizować mała ilość oleju a po odpaleniu powinna zgasnąć
co do temp to nie wiem takowej nie ma w swoim diselku chya ze chodzi Tobie o kontrolke wody to tez powinna sie świecic ciagle a po zapaleniu zgasnąć ak mruga to też może oznaczać niski poziom płynu chłodniczego.
co do temp to nie wiem takowej nie ma w swoim diselku chya ze chodzi Tobie o kontrolke wody to tez powinna sie świecic ciagle a po zapaleniu zgasnąć ak mruga to też może oznaczać niski poziom płynu chłodniczego.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
golf 2 kontrolki problem
Normalne nie przejmuj się .
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
golf 2 kontrolki problem
ja jak miałem golfa 2 to właśnie było tak że olej migał po włączeniu zapłonu a temp. świeciła. tak samo jest w golf 3. też kiedyś mnie to zdziwiło i się pytałem chłopaków na forum. Ale dla pewności sprawdź sobie płyny i spij spokojnie.
VW GOLF II 1.6 GTD
OPEL VECTRA A 2.0 115KM
VW GOLF III 1.6 PB+LPG
OPEL VECTRA A 2.0 115KM
VW GOLF III 1.6 PB+LPG
golf 2 kontrolki problem
podepnę się pod temat
jak przekręcam kluczyk na zapłon to czasami mi nie zapala się kontrolka grzania świec( mam diesla) a zapala się po jakichś 2-3 sekundach,
raz zdarzyło się że mrugałą podczas jazdy? nie mam pojęcia o co chodziło, 4 razy mrygnęła izgasła,
auto odpala jeździ bez problemu, nawet teraz te mrozy -20
jak przekręcam kluczyk na zapłon to czasami mi nie zapala się kontrolka grzania świec( mam diesla) a zapala się po jakichś 2-3 sekundach,
raz zdarzyło się że mrugałą podczas jazdy? nie mam pojęcia o co chodziło, 4 razy mrygnęła izgasła,
auto odpala jeździ bez problemu, nawet teraz te mrozy -20
moje bejbe http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=400916
- Ciastek88
- Gadatliwa bestia
golf 2 kontrolki problem
Witam.
Mam pytanie odnośnie ilości mignięć kontrolki temperatury płynu chłodniczego tuż po przekręceniu kluczyka?
Z tego co się orientuje to powinny być 3 mrugnięcia a u mnie 10 po czym normalnie gaśnie...
Czy jest to jakiś problem czy zależne jest to od rodzaju licznika?
Mam pytanie odnośnie ilości mignięć kontrolki temperatury płynu chłodniczego tuż po przekręceniu kluczyka?
Z tego co się orientuje to powinny być 3 mrugnięcia a u mnie 10 po czym normalnie gaśnie...
Czy jest to jakiś problem czy zależne jest to od rodzaju licznika?
Golf wersja CLUB by Ciastek88
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=494264" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=494264" onclick="window.open(this.href);return false;