Witam.
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć jakiego przekaźnika brakuje na zdjęciu i za co jest on odpowiedzialny?
z góry dziękuje i pozdrawiam
poprawione
Brak przekaźnika pod maska
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony ndz maja 13, 2012 22:03 przez tomekkk90, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Nic nie widać!!!
Pod polem do wpisywania tekstu jest opcja:
"Kliknij aby dodać zdjęcie do wiadomości"
Pod polem do wpisywania tekstu jest opcja:
"Kliknij aby dodać zdjęcie do wiadomości"
za nictomekkk90 pisze:za co jest on odpowiedzialny?
nad skrzynką przekaźników w kabinie masz dodatkowe 13 wolnych pół (czasem kilka zajętych) - nie znalazłem jeszcze żadnego schematu w którym by wszystkie pola były zapełnione
Ostatnio zmieniony ndz maja 13, 2012 22:26 przez grg474, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Oto temat, właśnie szukałem.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... zewacz+tdi" onclick="window.open(this.href);return false;
To tylko miejsce na ewentualne dalsze wyposażenie. A te dwa istniejące to od podgrzewacza płynu.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... zewacz+tdi" onclick="window.open(this.href);return false;
To tylko miejsce na ewentualne dalsze wyposażenie. A te dwa istniejące to od podgrzewacza płynu.