Problem z xenonem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z xenonem
Siema,
Koledzy pomóżcie mi odnośnie xenonu, od pewnego czasu prawe oczko świeci mi o połowę krócej/niżej i nie wiem co jest tego przyczyną. Czy trzeba podłączyć i ustawić VAGiem? czy może jak mi to kolega powiedział, że mogę mieć jakieś czujniki na wahaczach i prawy byłby do wymiany. Bo już chciałem kupić nowe żarniki i wymieniać parami. Z góry dzięki za pomoc!
Koledzy pomóżcie mi odnośnie xenonu, od pewnego czasu prawe oczko świeci mi o połowę krócej/niżej i nie wiem co jest tego przyczyną. Czy trzeba podłączyć i ustawić VAGiem? czy może jak mi to kolega powiedział, że mogę mieć jakieś czujniki na wahaczach i prawy byłby do wymiany. Bo już chciałem kupić nowe żarniki i wymieniać parami. Z góry dzięki za pomoc!
nie ma ognia bez dymu xD
Problem z xenonem
Albo poszedł układ poziomowania (silniki w lampie itp) albo coś się w programie rozjechało. Zacząć od przełożenia silników w lampach i sprawdzić co i jak.
Problem z xenonem
Rozumiem, że przełożyć silnik prawy na lewy reflektor i odwrotnie?
nie ma ognia bez dymu xD
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Problem z xenonem
albercik, tylko z przełożeniem silniczków to jest trochę zabawy ja bym radził podłączyć vaga i połączył sie z xenonem i odczytał błędy jezeli nie ma to znaczy sie moze byc wina silniczka wtedy możesz tez sprawdzic czy slychac dzialanie silniczkow wystraczy zeby ktos zaplon wlaczyl a ty sluchaj przy lampie czy chodzi ja przerabiałem ostatnio to co sie okazalo silniczek sie zacinal i nie chodzil ale bylo to slychac wymienilem silniczek i smiga az milo
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Problem z xenonem
Andrzej4286, silniczek przy włączonym zapłonie od dawno mi pracował w sensie było go bardzo słychac w prawej lampie tam gdzie mi się opuścił (teraz sobie przypomniałem ) także pewnie będzie kolego tj mówisz, ale uprzednio sprawdzę przez VAG. Powiedz mi taką rzecz kupowałeś nowy? w jakiej cenie?
nie ma ognia bez dymu xD
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Problem z xenonem
albercik, czy zrobilo ci sie to samo co mi. mi udalo sie kupic ori silniczek z rozwalonej lampy za 25zl zmienilem i smiga a o nowy sie nie dowiadywalem ale znajc zycie tanie nie bedzie .na pw podeslalem ci info do kupna silniczka
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;