Witam,
Otóż, jak w temacie. Ja głupi, w moim golfie mk3, zostawiłem sobie na całą noc ogrzewanie tylnej szyby, co spowodowało, że akumulator rozładował się praktycznie do zera. Wziąłem go więc do domu, podładowałem i zamontowałem z powrotem. Jednak gdy próbuję odpalić samochód słychać tylko trzaśnięcie (mniemam, że to rozrusznik) i resetuje się zegar. Macie jakieś pomysły, co mogło się przy tej okazji skopać, bezpieczniki? Z góry dzięki za pomoc!
Zostawione ogrzewanie tylnej szyby.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wyglada ze akumulator niema prądu,może się zasiarczył.Spróbuj założyć jakiś inny.
Mój golfik http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=496220" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
i zostawiłeś też przekręcony kluczyk w stacyjce ?? Pytam bo bez włączonego zapłonu grzanie szyby nie działa...jarek144 pisze:w moim golfie mk3, zostawiłem sobie na całą noc ogrzewanie tylnej szyby
Jeżeli naładowałeś aku to zobacz jakie będzie na nim napięcie podczas rozruchu...
jak dobrze mniemam to ogrzewanie tylniej szyby jest po stacyjce więc byś musiał zostawić auto z kluczykami w stacyjce na noc a wtedy nie szyba tylko pompa by zjadła baterię. na moje oko coś z rozrusznikienm jakieś zwarcie w instalacji.
zdecydowanie kupię:
-panele drzwiowe do mk2 3d pod głośniki 16cm
-kanapę dzieloną do 3d skóra(ew do 5d z podłokietnikiem)
-panele drzwiowe do mk2 3d pod głośniki 16cm
-kanapę dzieloną do 3d skóra(ew do 5d z podłokietnikiem)