Witam, posiadam golfa mk4 sdi. Niestety nie posiada on klimy, ani elektrycznych szyb. Mam również samochód z przeznaczeniem na złom - seata ibize 1,6b. Mam w nim klimę i elektryczne szybki z przodu. Moje pytanie jest następujące, czy te szyby i klima podeszłaby do golfa? Ewentualnie musiałbym coś zmieniać/coś dokupić?
Pozdrawiam, xitt.
Montaż klimy z ibizy, możliwe?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Montaż klimy z ibizy, możliwe?
a ten seat to z roku... 1994 czy 2006? Bo to tak jakbyś napisał że masz golfa i chcesz wsadzić klimę z seata. Nagrzewnica z golfa 4 do golfa 2 np da się upchnać kosztem półki, z 1,6B do 1,9SDI na 100% inne weże, na 100% inna podstawa kompresora, na 50% inny kompresor. Elektryka szyb to też inna bajka bo znowu zaczynamy od rocznika a kończymy na tym jak to chcesz zrobic (niektórzy wciskają silniczki od fiata to ty od seata też możesz - pomijam kwestię estetyki przycisków i ich montażu)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5