Niedziałające oświetlenie wnętrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
Mam problem z niedziałającym oświetleniem wnętrza. Po otwarciu drzwi zapalają się tylko lampki w drzwiach nic poza tym. Z tyłu po ustawieniu lampek w pozycji środkowej lampki świecą cały czas (lekko przygaszone) a po otwarciu drzwi gasną co 2/3 sekundy i słychać jakieś cyknięcia pod kierownicą. Nie działa też brzęczek i oświetlenie w bagażniku. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co może być odpowiedzialne za tą usterkę?
Mam problem z niedziałającym oświetleniem wnętrza. Po otwarciu drzwi zapalają się tylko lampki w drzwiach nic poza tym. Z tyłu po ustawieniu lampek w pozycji środkowej lampki świecą cały czas (lekko przygaszone) a po otwarciu drzwi gasną co 2/3 sekundy i słychać jakieś cyknięcia pod kierownicą. Nie działa też brzęczek i oświetlenie w bagażniku. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co może być odpowiedzialne za tą usterkę?
Tak microswitch w zamkach tematow mnóstwo viewtopic.php?t=122053" onclick="window.open(this.href);return false;
Czytałem te tematy. Nie ma tam takich objawów jak u mnie. Mówię tutaj o tym cykaniu i o tym że u mnie światełka w drzwiach się świecą.
cinek2004 pisze:Zimne luty na przekaźniku oświetlenia w komforcie.
Czyli gdzie to oddać do zrobienia?
-
- Użytkownik
Solaris22, sam to zrobisz lutownica w ręce i popraw luty na przekazniku NEC EN2N9 w module komfortu
I to wystarczy?Aligator30 pisze: sam to zrobisz lutownica w ręce i popraw luty na przekazniku NEC EN2N9 w module komfortu
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Re: Odp: Niedziałające oświetlenie wnętrza
I jednak kolega ma problem z nowym zakupem a mówiłem
problem w zimnych lutach lub sam problem w mikrostyku w zamku.
problem w zimnych lutach lub sam problem w mikrostyku w zamku.