Witam,
Posiadam golfa 4 praktycznie bez elektryki. Climatronic i podgrzewane fotele sa, a poza tym to nic. Brakuje mi centralnego zamka i chcialbym go zamontowac. Czy te uniwersalne zamki z allegro sa dobre? czy wgl pasuja one do mk4 i jak z instalacja takiego zamka w golfie? Szukalem w necie info na ten temat ale dosyc malo tego jest na temat instalacji w mk4 takich zamkow. Najlepiej przydalaby sie jakas fotoporada.
Uniwersalny zamek do MK4.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Korzystając z okazji chciałbym się podpiąć do tematu. Również zastanawiam się nad kupnem jakiegoś uniwersalnego zamka tylko, że u mnie w mk4 centralny już jest (z kluczyka w drzwiach, prawdopodobnie oryginalny z VW, dioda przy zamku od strony kierowcy na to wskazuje) a chciałbym dorobić do tego otwieranie z pilota. Czy jest jakieś łatwe podpięcie pod istniejącą instalację żebym nie musiał na nowo montować całego tego uniwersalnego zestawu i rozkopywać połowę auta? Tylko podpiął gdzieś sam odbiornik do pilota?
-
- Użytkownik
-
- Mały gagatek
Mógłbyś mnie nakierować w którym miejscu się znajduje i jak najlepiej do niego się dostać?
-
- Użytkownik
najprosciej jak podepniesz vag i połaczysz sie z modułem komfortu 46 (wyskoczy jego numer)
moduł jest na wysokosci kolan pod plastikami (na drążku kierowniczym)
moduł jest na wysokosci kolan pod plastikami (na drążku kierowniczym)